Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super, że wiesz lepiej ode mnie :cool2:

zaraz poszukamy w necie jak wyglądała Twoja piękna jedyneczka przed naprawą i zobaczymy co wyskoczy

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

... Ja mimo Twoich manipulacji nie mam nic wspolnego z wlascicielem tego auta. Bardzo sie angażujesz w to żeby mnie zniechecic do tego auta i jestes bardzo tutaj aktywny gdzie auta na żywo nie widziales. A te teorie o nagarze to rozumiem znow wiedza internetowa czy wlasne wieloletnie doswiadczenie? :)

Bo takiego kabaretu jak tutaj to nigdzie nie widziałem.

Podoba Ci się to auto ?

Jeśli tak to wsiadaj w samochód, pociąg, PKS lub innym środek lokomocji i jedź go obejrzeć.

Spodoba się, to go kupisz. Nie spodoba, to nie kupisz.

Pewnie nawet nie zauważyłeś wypowiedzi kolegi Bronx, który opisał komorę silnika.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Do STM , Jak jesteś zainteresowany tym autem to powinieneś być wdzięczny za negatywne opinie o tym aucie bo będziesz miał możliwość więcej utargowania z obecnej ceny.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Szachista niech lepiej powie jak się ma "czarowany" przód do tej bezwypadkowości z ogłoszenia :mrgreen:
Opublikowano
Szachista niech lepiej powie jak się ma "czarowany" przód do tej bezwypadkowości z ogłoszenia :mrgreen:

Ty mi powiedz, przeciez taki obcykany jestes :)

Ja już Ci powiedziałem co masz nie tak w aucie - więc Twoją bezwypadkowość można wsadzić sobie między bajki :mrgreen:

I wierz mi, że jakbyś nie zrobił tu takiego "kabaretu" z 2 fikcyjnymi kontami i jednym durnym zapytaniem o swoje auto - to miałbyś znacznie większe szanse na sprzedanie tego samochodu :nienie:

A tak to ślad po Twoim VIN zawsze tu zostanie i każdy "normalny" kupujący odpuści auto od tak zbłaźnionego sprzedającego..... Mimo to powodzenia :cool2:

Opublikowano (edytowane)

Dobra zachowaj sobie swoje mądrości dla siebie :)

Żaden szanujący się kupujący nie bedzie brał na poważnie opinii trolla forumowego ktory ocenia auta po fotach

O tej gumce pisales? :D :D :D że jej brakuje??? - EXPERT NIE MA CO!

22780719_1426081130793379_6877519367402695688_n.jpg?oh=e1c58eb2232f854ebd0a1281e5eff7ac&oe=5AA8E6B6

Edytowane przez Marcin.koszalin
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To macie jeszcze coś ode mnie, skoro gromadzimy informacje o tym cudzie z odwrotnie założonymi siłownikami maski

W 2012 pojawiły sie problemy z silnikiem, jak się wejdzie w bardziej szczegółowy opis to wskazują przyczynę na wtryski. Nie ma natomiast wpisu o ich wymianie.

Za to przy 7409 km padła pompa wysokiego ciśnienia - została wymieniona.

http://www.klinika-bmw.pl/foto/10-2017/a.png

Opublikowano

Kolego 4 wtryski wymienione :)

Zakupione oryginały z BMW STORE :)

Akurat z tego co wiem awarie wtrysków w tych silnikach to nie jest jakaś wyjątkowa sytuacja :)

A i ciekawostka tych wtrysków się nie regeneruje, wiec wymiana musiała nastąpić :)

Bronxu czekam na info o gumce :) Bardzo się w ten temat wkręciłem :)

Opublikowano

przednie koła nienaturalnie sterczą wyżej niż tylne, słabo to wygląda taki efekt "kozy" powstał ale sprężynami idzie to zniwelować chyba że masz gwint z regulacją

zmień rocznik

Tak sobie asie ogladam oryginalna 1m i moja 135 i tak patrze oryginalna tez stoi w twojej nomenklaturze jak koza :)

22815237_1426106957457463_3399160337829280572_n.jpg?oh=cf8bdc259481d14cee735901818c8653&oe=5A666952

22788751_1426106954124130_171632120825485537_n.jpg?oh=80a5cfaf0f86ca5eccfc082d49778980&oe=5A74AA0B

Wiec albo sie nie znasz, albo 1m czy nawet 135 zrobiona na 1m widziałeś tylko na zdjęciach. Cala ta sytuacja pokazuje tylko jak internet pozwala sie rozwijać głupocie, jeden widzi koze, drugi nie widzi gumki ktora jest itd itd itd.

Zycze wam wszystkim wszystkiego dobrego!

Pozdrawiam

Opublikowano

Wrzucam priv od naszego Szachisty:

Szkoda baranie, że wypowiadasz sie na tematy nie majac zielonego pojecia.

Szkoda, że wczesniej sie w jezyk nie ugryzles tak jak teraz :)

Gumka jest, nie boj zaby ;)

Poziom dyskusji jest taki sam jak poziom twojego eksperta zdjeciowego ;)

Nastepnym razem pomysl, zanim cokolwiek napiszesz ;)

Pozdrawiam

I proszę Randalla o posprzątanie - bo poziom dyskusji poniżej jakiegokolwiek minimum

Opublikowano
Wrzucam priv od naszego Szachisty:
Szkoda baranie, że wypowiadasz sie na tematy nie majac zielonego pojecia.

Szkoda, że wczesniej sie w jezyk nie ugryzles tak jak teraz :)

Gumka jest, nie boj zaby ;)

Poziom dyskusji jest taki sam jak poziom twojego eksperta zdjeciowego ;)

Nastepnym razem pomysl, zanim cokolwiek napiszesz ;)

Pozdrawiam

I proszę Randalla o posprzątanie - bo poziom dyskusji poniżej jakiegokolwiek minimum

Powiedz ekspercie ktorej to gumy nie widziałes :) A ktora jest jak byk!

Cos nagle zamilkłes na ten temat...

Opublikowano
To macie jeszcze coś ode mnie, skoro gromadzimy informacje o tym cudzie z odwrotnie założonymi siłownikami maski

W 2012 pojawiły sie problemy z silnikiem, jak się wejdzie w bardziej szczegółowy opis to wskazują przyczynę na wtryski. Nie ma natomiast wpisu o ich wymianie.

Za to przy 7409 km padła pompa wysokiego ciśnienia - została wymieniona.

http://www.klinika-bmw.pl/foto/10-2017/a.png

Głupotą to jest że wklejasz raport w którym jest napisane że bmw 2010rok a wiadomo że to VIN określa dokładną datę produkcji i u Ciebie jest 10.09.2009, a że Pani w dowodzie wpisała Ci 2010 to namiętnie odmładzasz auto o rok żeby wołać za niego więcej $$ wprowadzając w błąd ewentualnych klientów.

Nawet w raporcie DRAY masz jak byk wpisaną naprawę z datą 23.10.2009 :norty:

Opublikowano

:mrgreen: Patrzę spore combo na to auto

Dobrze że jest vin to wszystko zostaje w internecie

Obrażanie ziomków którzy coś znaczą dla forum

A tym bardziej mają wiedzę o bmw jest wręcz śmieszne

Czekam tylko na aktualizację podsumowania samochodu i 3 właścicieli przez miczek.mk (nie ukrywajmy jest to ciężka sprawa :norty:)

Pozdrawiam

Opublikowano

Jaka naprawa? Dostawa samochodu...

A swoją drogą skoro ktoś pisze na Priv to po to , aby to zostało między Wami...czyż nie?

Opublikowano
Ja autem zainteresowany nie jestem, związany też nie, ale temat mi się średnio podoba - 3 strony tematu, żadnej wypowiedzi kogoś kto widział auto... Malowana rynienka jedyny konkret, ale już wnioskowanie od tyłu, że skoro brak wpisu o wtryskiwaczach to niewymienione to nieporozumienie... Biorąc pod uwagę, że internet trochę zmienił się od czasów piszczących modemów i Millenium 2000, zmierzamy do tego by był coraz mniej anonimowy, a za to, że komuś obsmarujecie auto w ramach swojego widzimisię można zostać pociągniętym do odpowiedzialności, ja bym się dwa razy zastanowił zanim tak ochoczo będzie się wydawać osądy. Moderator powinien wyrzucić 3/4 postów stąd bo są na .... podparte. Papier wszystko przyjmie.
Opublikowano
Ja autem zainteresowany nie jestem, związany też nie, ale temat mi się średnio podoba - 3 strony tematu, żadnej wypowiedzi kogoś kto widział auto... Malowana rynienka jedyny konkret, ale już wnioskowanie od tyłu, że skoro brak wpisu o wtryskiwaczach to niewymienione to nieporozumienie... Biorąc pod uwagę, że internet trochę zmienił się od czasów piszczących modemów i Millenium 2000, zmierzamy do tego by był coraz mniej anonimowy, a za to, że komuś obsmarujecie auto w ramach swojego widzimisię można zostać pociągniętym do odpowiedzialności, ja bym się dwa razy zastanowił zanim tak ochoczo będzie się wydawać osądy. Moderator powinien wyrzucić 3/4 postów stąd bo są na .... podparte. Papier wszystko przyjmie.

Mnóstwo opinii, faktów jak na lekarstwo. Proporcje, moim zdaniem, powinny być dokładnie odwrotne. Egzaltacja niektórych uczestników dyskusji chyba jest niepotrzebna. Nie dotyczy to tylko tego wątku. Lubię to forum, cenię wypowiedzi sporej części jego uczestników, ale momentami trudno się to czyta.

Opublikowano

Mnóstwo opinii, faktów jak na lekarstwo. Proporcje, moim zdaniem, powinny być dokładnie odwrotne. Egzaltacja niektórych uczestników dyskusji chyba jest niepotrzebna. Nie dotyczy to tylko tego wątku. Lubię to forum, cenię wypowiedzi sporej części jego uczestników, ale momentami trudno się to czyta.

A tą wypowiedzią wniosłeś jakiś fakt ?

Faktem dla mnie jest chociażby to że 2009 a nie 2010 produkcja a w aukcji jest 2010 i właściciel dalej idzie w zaparte kreując przy tym siebie jako poszkodowanego a do błędu się nie przyzna

1post edytowany przez STM 3-krotnie + 2 nowe konta , średnio to wygląda

Opublikowano

Nawet w raporcie DRAY masz jak byk wpisaną naprawę z datą 23.10.2009 :norty:

Kolejny Twoj wklad ekspercki w tym temacie. Zakończ już .

Kolejny raz pokazujesz jak bardzo nie masz pojecia o czym piszesz bo nawet porzadnie info z raportu nie mozesz odczytać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.