Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Proszę o jakieś opinie na temat tego autka.

Widziałem je w wakacje w Mielnie i wizualnie jak i dźwiękowo na żywo robi jak dla mnie mega wrażenie.

Może cos mi podpowiecie bo jestem zainteresowany zakupem ale tez nie miałem większego kontaktu z BMW

pozdrawiam

Edytowane przez STM
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Samochód z USA więc radzę dokładnie go prześwietlić...

Numer podwozia WBAUC7C55AVK95879

Kod typu UC73

Typ 135IS (USA)

Typoszereg E E82 ()

Seria 1

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik N54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 225

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor LE-MANS-BLAU METALLIC (381)

Tapicerka LEDER BOSTON 2/SCHWARZ (LWSW)

Data prod. 2009-09-10

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2MRA M LM RAEDER DOPPELSP. 261 M / MB BMW LA wheel, M double spoke 261

S2VBA REIFENDRUCKANZEIGE Wskaźn. ciśnienia pow. w oponach

S319A INTEGRIERTE UNIVERSAL-FERNBEDIENUNG Zintegrowana pilot uniwersalny

P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S430A IINNEN- UND AUSSENSPIEGELPAKET Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S442A GETRAENKEHALTER Uchwyt do napojów

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S4MGA INTERIEURLEISTEN ALU GLACIERSILBER Listwy wewn. alum. glacier-silber

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S4NAA INNENSPIEGEL MIT DIGITALEM KOMPASS Lusterko wewnętrzne z kompasem cyfrowym

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S563A LICHTPAKET Pakiet oświetlenia

S570A STAERKERE STROMVERSORGUNG Silniejsze zasilanie prądem

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

S615A ERWEITERTE BMW ONLINE INFORMATION Rozszerzona informacja BMW Online

S620A SPRACHEINGABESYSTEM Wejście głosowe

S639A KOMPLETTVORB. HANDY USA/CDN Instalacja tel. kom. kompl. USA/CDN

S693A SATELLITENTUNER VORBEREITUNG Instalacja radia satelitarnego BMW

S697A AREA-CODE 1 Area-Code 1 do DVD

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S6AAA BMW TELESERVICES BMW Teleservices

S6ABA STEUERUNG TELESERVICES Sterowanie teleserwisem

S6FLA USB-AUDIO-SCHNITTSTELLE Złącze USB-/Audio

S6UHA TRAFFIC INFORMATION Traffic Information

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S7XAA M LEDERLENK.+SCHALTWIP.+MULTIF. M leather st.wheel+shiftpaddle+multif.

S840A HOCHGESCHWINDIGKEITSABSTIMMUNG Dostos. do wysokich prędkości

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

S925A VERSANDSCHUTZPAKET Dummy-SALAPA

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S645A RADIO-STEUERUNG US Radio v

S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe

S823A HEISSLAND-AUSFUEHRUNG Wersja dla ciepłych krajów

S845A AKUSTISCHE GURTWARNUNG Akustyczne ostrzeżenie o pasach

S850A ZUSAETZL. TANKFUELLUNG EXPORT Dummy-SALAPA

S853A SPRACHVERSION ENGLISCH Wersja językowa, angielski

S876A FUNKFREQUENZ 315 MHZ Częstotliwość radiowa 315 MHz

Opublikowano
Witam,

Widziałem je w wakacje w Mielnie i wizualnie jak i dźwiękowo na żywo robi jak dla mnie mega wrażenie.

Może cos mi podpowiecie bo jestem zainteresowany zakupem ale tez nie miałem większego kontaktu z BMW

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-1m-e82-2010-rok-19-cali-ID6zds6f.html

pozdrawiam

ze 2 mies temu jak szukałem 335/135 to dzwoniłem do gościa i po rozmowie z nim odpuściłem sobie to auto

po 1. Dziwna historia bo auto w koszalinie stoi na blachach z piaseczna pod Wawą. Jak pytałem dlaczego to powiedział że kupił to auto niecały rok temu i go po prostu nie przerejestrowuje. Jak dla mnie śmierdzący temat i pewnie kłopoty z papierami/ dalszą rejestracją auta po zakupie

po 2. to ulep z usa, niewiadomo jak zrobiony bo właściciel obecny nic nie wie . Poprzedni właściciel sprowadził z USA i zrobił na 1m look i jak to określił obecny sprzedający "szpachla nigdzie nie pęka"- no to gratuluje naprawde :)

po 3. na tyle rzeczy co tam było robionych to jak pytałem chociażby jaki IC tam jest to mi powiedział że on nic nie wie ale jak mu wyśle pytania na maila to on go prześle poprzedniemu właścicielowi i dostane odp. No śmiech na sali :norty: mechanicznie też tam nikt nie poszalał jak zwykły program z Kreatora Mocy i raptem 357KM

po 4... głównymi argumentami sprzedającymi to było stwierdzenie "Na Mielno jak wyjadę to jest szał, na laskach robi wrażenie, wszyscy się oglądają" - jak dla mnie mega wieś, bez komentarza

po 5.. jak nie napisałem mu tego maila z pytaniami to pare dni później się jeszcze do mnie dobijał dzwonił i napisał smsa "Czyli jednak nie jest Pan zainteresowany 135i ? "- troche desperackie i zniechające żeby sprzedający gonił za kupującym itd...

Generalnie pewnie ładne auto i w takim Mielnie robi szał i to jest chyba jego główna zaleta... ale to co napisałem powyżej mnie skutecznie zniechęciło, już lepiej samemu sprowadzić i chociaż wiedzieć co się ma i jak zostało naprawione

Opublikowano

Rozmawiałem i normalnie gość mówił. Fura ubezpieczona na niego także raczej problemow papierowych być nie może bo by nie ubezpieczyli. Ja sam pare razy kupionych aut nie przerejstrowywalem bo w KRK czasami łatwiej sie jeździ na blachach z innego miasta może dlatego tak jest tym przypadku.

Umówiłem się na jutro oglądać auto zobaczymy co to za sztuka, a dokładnie dobry kolega podjedzie i mi zda relacje

Powiedział ze jest juz zmęczony bo telefonów przynajmniej 2 dziennie, kilku już jechało po auto i drugi miesiąc jada i dojechać nie mogą :P Sam rozumiem gościa bo sprzedawałem niedawno mercedesa i sami dupozawraczacze. U mnie ludzie mieli problem 100 km przejechać auto obejrzeć, a kupił gość który jechał 600 km w jedna stronę. Taki rynek.

Mi nic o Mielnie nie wspominał, tylko "że auto robi robotę jazda i wizualnie" :)

Autko zbudował użytkownik tego forum https://www.facebook.com/mateusz.smolen.33 w razie czego do niego mozna uderzyć.

Opublikowano

Jak ci nie przeszkadza posklejany i pokitowany szpachlą ulep z usa od człowieka który nie ma pojęcia o samochodzie jaki sprzedaje tylko odsyła do poprzedniego właściciela, za 75tys... to jest to auto dla Ciebie :cool2:

A te bajeczki że co rusz ktoś dzwoni.. bla bla też to słyszałem. Prawda że auto stoi w ogłoszeniach kilka miesięcy bo nikt normalnie myślący nie da za ten egz. takiej kasy i czeka na naiwniaka. Jakby była warta dawno już bym to auto kupił a nie ściągał 335is

Opublikowano

Powiem Ci po twoich wypowiedziach widzę, że cos Cie musiało zaboleć, albo sie umówiłeś z nim i nie przyjechałeś.

Pewnie dlatego gość do ciebie dzwonił, a ty pewnie nie odbierałeś.

Bo z tego co piszesz rozumiem auta na żywo nie widziałeś, a komentujesz, że jest posklejane i pokitowane.

Jutro będę mial jakieś konkretne info jak znajomek mi je ogarnie i zobaczymy.

Opublikowano

Po rozmowie tel. i uzyskanych informacjach zniechęciłem się do tego auta i nic mnie nie "zabolało" ani nie zawracałem mu du_py tylko jak widać serio szukałem 335/135 bo kupiłem 335is. Skoro pisał do mnie potem sms to znaczy, że wcale nie było dużego zainteresowania jak sugerował, zwykłe czarowanie klienta :)

Nie, nie umawiałem się z nim, nie miał powodu żeby pisać/ dzwonić.

Trochę bmw już miałem i gość brzmiał mi na mało wiarygodnego ale po 1 mogę się mylić, po 2-Twoja kasa przecież, jedź i kupuj jeśli masz takie życzenie

PS. tak wogóle to jest 2009r ,zobacz VIN a nie jak w ogłoszeniu 2010 ale to pewnie wiesz

Opublikowano
Po rozmowie tel. i uzyskanych informacjach zniechęciłem się do tego auta i nic mnie nie "zabolało" ani nie zawracałem mu du_py tylko jak widać serio szukałem 335/135 bo kupiłem 335is. Skoro pisał do mnie potem sms to znaczy, że wcale nie było dużego zainteresowania jak sugerował, zwykłe czarowanie klienta :)

Nie, nie umawiałem się z nim, nie miał powodu żeby pisać/ dzwonić.

Trochę bmw już miałem i gość brzmiał mi na mało wiarygodnego ale po 1 mogę się mylić, po 2-Twoja kasa przecież, jedź i kupuj jeśli masz takie życzenie

PS. tak wogóle to jest 2009r ,zobacz VIN a nie jak w ogłoszeniu 2010 ale to pewnie wiesz

nie zniechecaj ludzi do samochodow ktorych nie widziales, sam kupiles ulepa a grasz wielkiego eksperta.

Opublikowano

Może jako właściciel tego auta się wypowiem.

PO 1 Auto na blachach WPI nie przerejstrowane, nie mam z tego powodu żadnych problemow ;)

Ma ważny przegląd, ubezpieczenie ,posiada kartę pojazdu, dowód wiec nie wiem po co jakies tutaj zmyślane historie z twojej strony o niewiadomej przeszłości lub problemach z

papierami.

PO 2 na jakiej podstawie piszesz ULEP? Ja nie jestem internetowym trollem który kupuje i ocenia auta po zdjęciach.

Nie obchodzi mnie to jak auto było przerabiane, wiem jak auto wygląda obecnie jak jeździ itd. Jaki jest efekt tych przeróbek to mnie interesuje. Nie bede opowiadał o czyms w czym nie

brałem udziału i nie bylem świadkiem Jeśli jest to dla ciebie takie ważne info, tak jak mówiłem napisz email i poprzedni właściciel, gość który to auto budował w warsztacie

specjalizujacym sie w takich przeróbkach, wpakował kilkanaście tys zl opowie Ci, prześle zdjęcia z budowy itp itd

PO 3 obecnie jest program bezpieczny, dla silnika, skrzyni i reszty podzespołów. Program taki ktory pozwoli, temu auto jezdzic bezawaryjnie setki tys km. Mozna i owszem zrobić 400 KM, a

nawet i więcej co kto lubi :) Ja to auto traktuje jako weekendowa zabawke, i tak tez jest wykorzystywane. Nie bede go przerabaial na 500 KM żeby sie wyżywać na ulicy. Mam w garażu

kilka innych sprzetow ktore ciagam po torach i tam sie wyżywam :)

PO 4 Auto robi robotę WIZUALNIE, MECHANICZNIE. Jest to jedyneczka, malo spotykana, mała szeroka,zwinna, całkiem inna zabawa jak 335i :)

PO 5 Tak napisałem sms, tak dzwoniłem bo jestem człowiekiem słownym, jeżeli sie umawiamy na kontakt to tego sie trzymam. Zawróciłeś mi głowę, , przez kilkanaście minut i opowiadałeś o

tym co miałeś, czym jeździłeś itd itd Po paru słowach rozmowy wywnioskowałem, że mam do czynienia z osoba która jest niezdecydowana, nie wie czego chce. Ale spokojnie nie jestes

jedyny wielu takich teoretyków u nas.

Ja jak szukam auta, a zmieniam je średnio co 1-1,5 roku dzwonie rozmawiam i przyjeżdżam. Nie wypisuje na forach później nieprawdziwych informacji tak jak ty to czynisz. Najpierw piszesz, że pewnie ładne auto, a później ulep. Musisz się na cos zdecydować. Mam nadzieje, że będziesz zadowolony ze swojego wyboru 335i. Zainteresowanie autem jest sporem, niestety tylko telefonicznie nikt, słownie nikt nie przyjechał, a jestem pewny, że jak ktoś szuka dobrego auta, przyjedzie, obejrzy, zbada i zdecyduje się na zakup, znów jak się NIKT nie pokaze, przezimuje w garażu i zostanie u mnie :) Przerabiałem to już Megane RS które kiedyś miałem tez było dla jednego gościa zajeżdżone bo byłem raz na Torze Poznań ,a sie sprzedała i jezdzi u jednego czlowieka od 4 lat bez zadnych problemow :) Najwyraźniej jestem za szczery, muszę zacząć układać historyjki wtedy sprzeda się na pniu :)

Najlepszy przyklad jak sie auta sprzedaje w PL ;P

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/22712597_1114993825301749_6946470840683921810_o.jpg?oh=bf69b3bba4fce724b53b6a77b6e2e2f3&oe=5A6881D7

Opublikowano

Marcin.koszalin dag91

Wypadałoby się przywitać jak godzinę temu zarejestrowaliście się na forum, jak widać w konkretnym celu, w stałym kontakcie jesteście :)

Pisząc, że ładna miałem na myśli kolor bo co do stanu lakierniczego p. Marcin sam przez tel mówił o tym że szpachla nie pęka (uff), jak spytałem co i jak było robione to nic Pan nie wiedział, tak samo na temat modyfikacji 0 informacji, a auto jak widać ma sporo przeróbek w stosunku do serii. Jak się sprzedaje to trzeba wiedzieć co się sprzedaje a nie walić głupa i odsyłać do poprzedniego właściciela, to niepoważne.

Auto skręca hamuje przyspiesza, nic nie stuka i nie puka ,robi szał w Mielnie i git, w resztę lepiej nie wnikać albo pytać się poprzedniego właściciela.

Dlaczego w ogłoszeniu jest rocznik 2010 a nie 2009 jak data produkcji to wrzesień 2009

ps. kupiłem 335is a nie 335i , to spora różnica ale nie wazne

Nie zamierzam nikogo zniechęcać do kupna tej 135i. Na pewno fajnie jeździ i wygląda atrakcyjnie ale ma sporo wad moim zdaniem. Po prostu temu służy dział "co sądzicie o tym bmw z ogłoszenia" więc podzieliłem się informacjami jakie posiadałem. A jeśli ktoś chce takie auto niech jedzie na miejsce i sprawdza w warsztacie, ja to co wyżej dowiedziałem się z rozmowy tel. i nie spełniło moich wymagań niestety

Opublikowano

Vaporr czy tylko ja mam wrażenie, że Ty tutaj sam ze soba piszesz? :)

Zakładasz konta i sam sobie odpowiadasz :o

Opublikowano

takie samo wrażenie mam o Tobie i tych 2 nowych którzy zarejestrowali się godzinę temu na forum i bronią niebieskiego autka

no nic, powodzenia w sprzedaży Panie Marcinie :)

Opublikowano
Witam,

pozdrawiam

Czyżby nieudolna próba pokazania zainteresowania autem na tym forum, przez właściciela?

Po przeczytaniu wszystkich postów w tym temacie na to mi wychodzi. Mogę się mylić :wink:

Opublikowano

Mamy 3 właścicieli jednego auta - tego jeszcze tu nie było:)

Może któryś z tych właścicieli weźmie sie i założy odpowiednio siłowniki maski - bo macie je na odwrót

Rynienkę lewego błotnika radze zrobić w "macie" (tak jak śruby którymi jest przykręcony :mrgreen: )

Uszczelki przy lewym kielichu też wam brakuje

A uszczelka zderzaka jest z wersji bez Mpakietu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To tak na szybko z jednego zdjęcia - a przypuszczam że na żywo wypunktuje wam lepiej tego bezwypadkowego "ulepa" :P:P

Auto wisi co najmniej od lipca - "godnego" 135 by już dawno nie było

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-1m-e82-2010-rok-19-cali-ID6zds6f.html

pozdrawiam

Mamy 3 właścicieli jednego auta - tego jeszcze tu nie było:)

Może któryś z tych właścicieli weźmie sie i założy odpowiednio siłowniki maski - bo macie je na odwrót

Rynienkę lewego błotnika radze zrobić w "macie" (tak jak śruby którymi jest przykręcony :mrgreen: )

Uszczelki przy lewym kielichu też wam brakuje

A uszczelka zderzaka jest z wersji bez Mpakietu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To tak na szybko z jednego zdjęcia - a przypuszczam że na żywo wypunktuje wam lepiej tego bezwypadkowego "ulepa" :P:P

Auto wisi co najmniej od lipca - "godnego" 135 by już dawno nie było

I sprawa się rypła...

link teraźniejszego ogłoszenia: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-1m-e82-2010-rok-19-cali-ID6zds6f.html

tu kopia ogłoszenia z góóglowego cache -klik-klik-

link starego ogłoszenia usera all_pl marcin_Stachu -klik-klik-:

https://archiwum.allegro.pl/oferta/bmw-1m-e82-i6876183044.html;jsessionid=n9e76tpzsr477c02q7oj08m2

Jako, że mamy tu całą TRÓJCĘ Świętą -klik-klik- związaną z teraźniejszym właścicielem tego auta:

1. Bóg Ojciec Marcin.koszalin -klik-klik-

2. Syn Boży STM -klik-klik-

3. Duch Święty dag91 -klik-klik-

które na naszym forum rozmawiają / polemizują / wspierają się same ze sobą, (a obstawiam, że coś może się zmienić) to na wszelki wypadek nieedytowany zrzut konwersacji:

6pvausdlno7t4akuumzr

oraz zrzut ogłoszenia sprzedającego - to E82 135is USA 2009 rok VIN: WBAUC7C55AVK95879 (wg deklaracji sprzedającego jest to auto BEZWYPADKOWE z roku produkcji 2010r.) - na 0to_pl:

lomv8lwhvztkc87sggb0

sq6sdubbyxw5zfxi3sxm

54vbm9bd1petisms4d1g

xirvopfpbkgklmonlpp6

y1dbdah7edupwymxwhuq

dvqem1mu5kvesvnxq9ew

zxwisntjrogfo3c2huiq

ffsftyzjzzt818q0b9rg

5rhvhu57zgkauwkeqqgw

apnr2pngpz0sqzimkpf4

qb49qlzycks1ywwiqb1t

lnlvw0wx4wqrwejauyez

eaicn4dik5a9yf2i6lef

hztbpv0pmfkz2tymqmeu

le1xhxwqk7cwdxe25lyv

g5tuwnrk8onnjxxxgf9p

klke0ggsm5ckehg1t5hy

mk47mm0u1orvkqb1cemb

qx3kficrhiomzrblrv6w

mdq2znp5kxvopbde9r0i

0brdsjeabms6duksadue

hybrrcrmwgijamydwucb

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

Opublikowano

Ciekawie tutaj macie na tym forum.

Żadnej merytorycznej odpowiedzi w tym temacie na zadane pytania.

Czy są tu jakies osoby ktore widziały auto i moga sie wypowiedziec na jego temat?

Czy tylko sami znawcy internetowi ktorzy kupuja,oceniaja auto po zdjeciach? :)

Opublikowano

Zamiast logować się z 3 różnych kont zainteresuj się czyszczeniem kanałów dolotowych bo przy takim przebiegu N54 już są mocno zabrudzone i stąd może wynikać "ubytek " 21 KM w serii, podobno nawet do 30% mocy obciąć taki nalot nagaru

https://www.olx.pl/oferta/n54-n55-n43-bmw-1-6-thp-czyszczenie-zaworow-ssacych-piaskowanie-CID619-IDcE7S9.html#4ef565ec29

przednie koła nienaturalnie sterczą wyżej niż tylne, słabo to wygląda taki efekt "kozy" powstał ale sprężynami idzie to zniwelować chyba że masz gwint z regulacją

zmień rocznik w ogłoszeniu na prawdziwy, pewnie w dowodzie masz 2010 bo to z usa ale z Vin wychodzi wrzesien 2009

• Moderatorzy
Opublikowano
Ale błazenada :lol: zastanawiam się czy robić porządek czy iść po popcorn :lol:
Opublikowano
Zamiast logować się z 3 różnych kont zainteresuj się czyszczeniem kanałów dolotowych bo przy takim przebiegu N54 już są mocno zabrudzone i stąd może wynikać "ubytek " 21 KM w serii, podobno nawet do 30% mocy obciąć taki nalot nagaru

https://www.olx.pl/oferta/n54-n55-n43-bmw-1-6-thp-czyszczenie-zaworow-ssacych-piaskowanie-CID619-IDcE7S9.html#4ef565ec29

przednie koła nienaturalnie sterczą wyżej niż tylne, słabo to wygląda taki efekt "kozy" powstał ale sprężynami idzie to zniwelować chyba że masz gwint z regulacją

zmień rocznik w ogłoszeniu na prawdziwy, pewnie w dowodzie masz 2010 bo to z usa ale z Vin wychodzi wrzesien 2009

Vaporr, swojego ulepa będziesz rejestrował po vinie?

Czytałem w innym wątku, że kupiłeś 2011, więc mijasz się z prawdą.

Odnośnie dyskusji to nie mam nic wspólnego z tą 1er, byłem nią zainteresowany i dlatego trafiłem na ten temat.

Pozdrawiam

Opublikowano

Heh skoro nazywasz go ulepem to w przeciwieństwie do tej 1er to nim nie będzie do wymiany 1 lampa, zderzak przód i poduszki. Lepiej samemu to naprawić niż kupić od druciarza już "naprawioną" lalkę. A jeszcze lepiej wyłożyć 300tys i kupić nową w salonie jak kogoś stać :)

Kupiłem na aukcji opisanej jako 2011r , tak robią w stanach i w dowodzie rejestracyjnym pewnie będzie 2011... a z Vin jest wrzesień 2010r i tak będzie rozkodowane w galerii, nie martw się o to naprawdę :lol: Ty za to wprowadzasz w błąd klientów bo w ogłoszeniu sprzedaży auta jest ROK PRODUKCJI 2010 zamiast 2009 jak wychodzi z VIN żeby osiągnąć lepszą cenę, tak handlarze robią często :duh:

Zakładasz nowe konta , tak jak miczek napisał przemawiasz z 3 kont w 3 osobach Bóg ojciec ,syn boży, duch święty no cyrk :D

Temat był założony żeby wspomóc sprzedaż tej 1er która od lipca stoi w ogłoszeniach a efekt raczej odwrotny. Tu na forum jest sporo kumatych ludzi bo od lat siedzą w bmw i im kitu nie wciśniesz, wyluzuj :)

Opublikowano

Musisz sprecyzowac do kogo piszesz. Ja mimo Twoich manipulacji nie mam nic wspolnego z wlascicielem tego auta. Bardzo sie angażujesz w to żeby mnie zniechecic do tego auta i jestes bardzo tutaj aktywny gdzie auta na żywo nie widziales. A te teorie o nagarze to rozumiem znow wiedza internetowa czy wlasne wieloletnie doswiadczenie? :)

Sam sobie zakladasz konta i sam ze soba prowadzisz rozmowe nakrecajac tylko cala sytuacje.

Sprawdzcie lepiej adresy IP tego konta jednodniowego.

Bo takiego kabaretu jak tutaj to nigdzie nie widziałem.

Opublikowano

Musisz sprecyzowac do kogo piszesz. Ja mimo Twoich manipulacji nie mam nic wspolnego z wlascicielem tego auta. Bardzo sie angażujesz w to żeby mnie zniechecic do tego auta i jestes bardzo tutaj aktywny gdzie auta na żywo nie widziales. A te teorie o nagarze to rozumiem znow wiedza internetowa czy wlasne wieloletnie doswiadczenie? :)

Sam sobie zakladasz konta i sam ze soba prowadzisz rozmowe nakrecajac tylko cala sytuacje.

jestem ZA, sprawdźcie IP tych 2 kont 1-dniowych

Ci co mnie znają z tego forum na żywo wiedzą że nie robiłbym czegoś takiego, z resztą nie wiem w jakim celu :-D

Opublikowano

jestem ZA, sprawdźcie IP tych 2 kont 1-dniowych

Ci co mnie znają z tego forum na żywo wiedzą że nie robiłbym czegoś takiego, z resztą nie wiem w jakim celu :-D

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie mam dostępu do IP jako moderator, ale sam mam w domu jakieś 3-4 źródła internetu więc to żaden problem w dzisiejszych czasach :wink:
Opublikowano
Heh skoro nazywasz go ulepem to w przeciwieństwie do tej 1er to nim nie będzie do wymiany 1 lampa, zderzak przód i poduszki. Lepiej samemu to naprawić niż kupić od druciarza już "naprawioną" lalkę. A jeszcze lepiej wyłożyć 300tys i kupić nową w salonie jak kogoś stać :)

Kupiłem na aukcji opisanej jako 2011r , tak robią w stanach i w dowodzie rejestracyjnym pewnie będzie 2011... a z Vin jest wrzesień 2010r i tak będzie rozkodowane w galerii, nie martw się o to naprawdę :lol: Ty za to wprowadzasz w błąd klientów bo w ogłoszeniu sprzedaży auta jest ROK PRODUKCJI 2010 zamiast 2009 jak wychodzi z VIN żeby osiągnąć lepszą cenę, tak handlarze robią często :duh:

Zakładasz nowe konta , tak jak miczek napisał przemawiasz z 3 kont w 3 osobach Bóg ojciec ,syn boży, duch święty no cyrk :D

Temat był założony żeby wspomóc sprzedaż tej 1er która od lipca stoi w ogłoszeniach a efekt raczej odwrotny. Tu na forum jest sporo kumatych ludzi bo od lat siedzą w bmw i im kitu nie wciśniesz, wyluzuj :)

Vaporr,

znowu mijasz się z prawdą.

Nie mam zamiaru punktować co masz w swoim ulepie do wymiany, a jest tego dużo i sam to ocenisz obiektywnie jak go będziesz naprawiał.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.