Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak chcesz sie ożenić z tym autem to kuouj. Według mnie niesprzedawalna wersja.

Możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? wiem że trochę golas ale ten przebije jest na 99,9% realny przepatrz na bmw w tych cenach są Niemieckie po 200-250tyś.Przy takim przebiegu myślę że spokojnie żona pojeździ z 8 lat bez większych usterek

Już nawet myślałem o zmianie kierownicy i navi na duże żeby to jakoś wyglądało.

Opublikowano

Napewno chcesz serię 5 w manualu ? Poszukaj czegoś w automacie, skrzynie działają rewelacyjnie

Jeśli chodzi o sprzedaż serii F w manualu to jest duuzy problem w razie ewentualnej odsprzedaży

Opublikowano

No właśnie wole automat ale skusił mnie ten pierwszy właściciel. Pełno jest ofert na allegro 1 właściciel ale z Niemiec czy tam Holandii itp ale jak to zweryfikować tak naprawdę.

Chyba Faktycznie Panowie mnie przekonaliście że jest ten samochód zbyt ubogi.

• Moderatorzy
Opublikowano
Według Cepik to auto miało 4 właścicieli. Dwóch rozumiem bo leasing i wykup..... skąd następni?
Opublikowano

Dzwoniłem i gość mi mówił że wygląda to tak:

1. Leasing

2. Przeszło na Firmę

3. Na osobę prywatną

4. Córka czy żona (niby adres i nazwisko to samo)

Jakąś logikę niby to ma...chyba

Opublikowano
Auto rzeczywiście gołe. Co do firmy, która to sprzedaje to raczej znany i polecany serwis BMW pod Krakowem. Mam kilku znajomych co coś tam robili z autami i złej opinii nie słyszałem. Dawniej zajmowali się głównie elektroniką, więc może dogadasz się na jakieś doposażenie.