Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem wymienić licznik bo mam wersję US na europejski. Czy ktoś to robił jaki licznik trzeba kupić? Czy taki sam jest licznik do e60 i e70, bo na niektórych aukcjach wymieniane są te modele pod zdjęciem licznika? Trzeba coś programować?
Opublikowano

Owszem trzeba wyzerowac lub zaprogramowac przebieg oraz zapisac prawidlowy VIN. A znalezc taki licznik europejski z benzyny to ciezko i raczej kosztowne. Prosciej jest zakupic same tarcze i zalozyc zamiast tych oryginalnych. Sa firmy chociazby na alleg.o ktore jak nie maja tego w ogloszeniach to z pewnoscia dorobia chocby z wygladu carbonowe zalezy co klient sobie zyczy

Ja mialem e60 z USA i w ogole mi nie przeszkadzaly te mile na zegarach bo sobie zakodowalem prędkość cyfrowa na liczniku i bylo to niezwykle przydatne rozwiazanie.

Opublikowano

Orientujesz się czy licznik od e60 jest taki sam jak od e70?

Znalazłem licznik europejski do benzyny w bardzo dobrej kasie ale nie wiem jak go sprawdzić czy będzie do mojej e70.

Co do zmiany tarcz to zastanawiałem się na tym ale boję się próby zdjęcia wskazówek.