Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
050bdc2eff9fe2d2gen.jpg

63a3f6471be33cc6gen.jpg

wow!

do jeszcze poprzedniej e91 bardzo chciałem by mi hak zamontowali, ale gdzie się nie kierowałem było "Oczywiście, nie ma problemu, a jakie auto? BMW? To my tego nie robimy" ewentualnie "Panie tyle zabawy, że koszt przewyższy hak" oraz "Jak się zrobi to pdc bezie waryjować", a o automatycznie rozkładane haki nawet nie udawało mi się dopytać

a tu widzę, że jak się ma wiedzę, chęć i zapał jak Bartek to wszystko się da, a wygląda to również na prostą i przyjemną akcję!

qrde, teraz znowu na wiosnę zapragnę haka by bagażnik na rowery podłączyć ...

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki ale nie uwazam by montaz haka byl jakims skomplikowanym tematem.... gdybys mial ochote zapraszam zaloze Ci :)

zamowilem odboje tylnych amorow bo delikatnie mowiac sa do wymiany... takze w weekend wymiana...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Prosze o porade...

Da sie cos zrobić bym mogl do auta mowic po angielsku a nie po niemiecku?? Mowie o glosowym menu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
hmm, ja mówię po angielsku.wersja auta na niemcy, wgrane PL menu. aczkolwiek wymawianie polskich imion i nazwisk, nazw żeby "system" zrozumiał to masakra ;)
Opublikowano
Wyglada na to ze powoli konczy sie lozysko w tylnym kole... moje zboczone ucho uslyszalo...
Opublikowano
Olej w dyfrze nowy tak na wszelki wypadek.... powoli zbieram sobie potrzebne narzedzia..
Opublikowano
czesci zamowione mam nadzieje ze w tym tyg zrobie zmiane :) slychac to miedzy 40-100km/h ponad 100 szum pow. dominuje i absolutnie nie slyszalne... takze dzwiek bardzo delikatny.
Opublikowano
chlopaki z kodowania slask powiedzieli ze zrobia bez problemu... takze jak tylko ogarne i bede mial troche luzu podjade i zmienie :)
Opublikowano

e3dd6b6acc0139b1gen.jpg

Plan byl taki ze zdejmuje zwrotnice wkladam inna uzywana a na spokojnie robie sobie swoja... niestety uzwyna zwrotnica jest krzywa... okazalo sie po montazu... kolo okrutnie krzywo.... wiec dzis dzialan ciag dalszy..

Opublikowano

d800c441f5bfe3efgen.jpg

Potwierdzenie... oczywiście nie obylo sie bez wpadki.. srubka podtrzymujaca linke ręcznego sie ukrecila. Szybka praca. Wrzucony helicoil i wszystko jest idealnie , zlozony umyty auto cichutenkie :)

Opublikowano

Auto sprzedane....

Bedzie jeszcze jakis czas w garazu na ostatecznym dopieszczeniu korekta oraz powloka kwarcowa. Nowemu właścicielowi gratuluję zakupu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

;o

gratulacje sprzedaży ... chyba :)

w stanie fabrycznie nowym poszła ?

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

Opublikowano
Dla mnie stan jest naprawdę dobry! Wszystko dopieszczone... teraz poszukiwania innego auta... tylko co tu kupic...
Opublikowano
Parę dni temu zakładałeś hak, zmieniałeś zwrotnice, odboje amorów... i dzisiaj auto sprzedane? :shock: :?:

Doklanie , tez sledze watek i prace wlozona w auto :cool2: Moze to inne auto sprzedane ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ktoś dobrze zapłacił to sprzedane, przeciez by nie sprzedawał jakby miał stracic :)
Opublikowano

No ładnie tyle roboty i auto sprzedałeś :D

Co kupić to odwieczny problem :D , benzyna bez turbo to nie jest rozwojowa opcja , może 335d :cool2:

Będę jutro u Ciebie to pogadamy :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM