Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcesz linka gdzie sobie na legalu sprawdzisz historie serwisową? Za 18pln...

historie pełną?? wraz z tym co było robione podczas wizyty??

czy tylko, ze auto było plus przebieg plus data??

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Historia wizyt ale bez szczegolow, czyli data, przebieg i nazwa salonu.
Opublikowano
Dzieki za podpowiedz nastepnym razem jak nede kupowal bmw poprpsze o link moze cos by to przyspieszylo filtracje.... bo kilka padlin ogladalem niepotrzebnie
Opublikowano
Szukam flanszy do montazu za turbo.. firma ktora ma budowac mi wydech nie posoada takich flansz gotowych I chca mi obciac z dpf. To niedopuszczalne wiec trzeba kupic...
Opublikowano

Podczas mycia zauwazylem wode wplywajaca do wnetrza... oczywiscie natychmiast ogarniete... mata przyklejona.

92e89e39fc7a2719gen.jpg

Przy okazji przepolerowalem lampy I front pokrylem kwarcem.e20e528304174a89gen.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

0bb657b7d597bc4egen.jpg

przyciemnilem folia lampy... czy to fajne nie jestem przekonany....

czeka mnie polerowanie szyby tylnej bo masa rys od skrobaczki....

zalozylem nowa tylna wycieraczke...

zalozylem niewidzialna wycieraczke na przod...

Opublikowano

termin na 2 rury muffler delete i moc umówiony.... 11 grudzien..

teraz tylko odpowiednio sie przygotowac :)

Opublikowano

U mnie przyciemnianie wyszło tak :D nie ma co się pierdzielić tylko żarówki mocne led polecam do tego zestawu bo cofać w nocy... poezja bez przeciwmgielnych ani ruszddeb879b9b8beaa4bcd80853c3e3d244.jpg

Wydechy też będę patroszył całkiem przyjemnie warczy ten dizelek :D A DPF zostawiam puki nie padnie.

Ładna bawarka powodzenia w dalszych modyfikacjach

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
TO oczywiście kwestia gustu ale moim zdaniem jakiekolwiek przyciemnianie tego małego kawałka w tylnej lampie jest bardzo kiepskie wizualnie. Jeśli standardowe Ci nie pasuje to JEDYNYM łądnym rozwiązaniem jest blackline. Czekanie na okazje trwa długo ale wierz mi że opłaca się.
Opublikowano

no wlasnie u mnie to minimalnie przyciemnione a i tak mam watpliwosci.... tu kolega wyzej wrzucił bardzo czarne.... sama estetyka z zewnatrz moze na koncu.... najwazniejsze teraz w koncu ogarnac moc.....

intercooler wstepnie na piatek ma byc gotowy.... czas pokaze.,..

Opublikowano

Widzę, że ostro idziesz z modami :cool2:

Do takich przeróbek i podnoszenia mocy nie chciałeś czegoś większego, jakiegoś sześciopaka? Widzę, że przypodobały Ci się te 2.0d.

Opublikowano
Dla mnie to samochod do jazdy do pracy .. sporo w korkach stoje... 3.0d pali wtedy znacznie wiecej... do przyjemnosci mam v8 740i
Opublikowano

Jak na stanie w korkach hamulce z 335d, większy IC i muffler delete to i tak sporo :mrgreen: :mrgreen:

E32 740i piękny samochód jeszcze z czasów samochodów z krwi i kości :cool2:

Opublikowano
Wiecej radosci w aucie daje mi grzebanie niz sama jazda... :) motocross to jest cos co lubie najbardziej auto zdecydiwanie 2 plan... ale jakies tam malutkie poprawki zrobic trzeba ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedziela pracujaca.....

Zalozylem duzy ic..... taki jak bmw performance :)

Zmienilem olej na penrite hpr5 zmienilem f. Paliwa... f. Oleju I powietrza...

Na joniec wymontowalem dpf... rozcialem I wykulem ;)

Dpf byl z 2013 roku... popiolu bylo okolo 20-30% dlugosci... jutro zamykam I skladam...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakąś rurę wstawiasz w puchę? Gdzieś kiedyś czytałem, że taki wariant byłby lepszy niż pozostawienie pustej puchy ze względu na zawirowania powietrza.
Opublikowano
W przypadku usuniecia katalizatora tak jest jak piszesz.... ale u mnie kat zostal na miejscu by z rury tak okrutnie nie smierdzialo... wiec nie bardzo jest jak rure wstawiac..
Opublikowano

c944bb7a20e77b33gen.jpg

Tuz przed wlozeniem....

Obecnie wszystko poskladane I smiga... teraz czekam na termin I stroimy

Opublikowano
zaobserwowalem lekkie parowanie lampy..... w weekend wyjmuje to z auta myje lampy od środka i uszczelniam