Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie polecicie żarówki H7, które mają najbardziej białą barwę?

Zastanawiam się nad Farenheit H7 55W lub Osram Blue Hyper Boost.

Chcę je zamontować w BMW X1 E84, 2011 rok.

Opublikowano
Mam komplet H7 Osram Night Breaker do sprzedania. Nie są super białe ale to sobie daruj bo na halogenie tego nie osiągniesz. Daj znać na PM jak jesteś zainteresowany. Cena do uzgodnienia.
Opublikowano
LED Halogen H7 21SMD 3535 CHIP 10-30V są świetne.

A byłeś z nimi na stacji diagnostycznej? Halogenowe klosze nie są przystosowane do takich żarówek i możesz oślepiać innych kierowców.

Opublikowano
Generalnie lepiej nie bawić się w HID, LED i nie ruszać oświetlenia fabrycznego. Halogeny są do bani, miałem w E90 i moje zdanie jest takie, że albo tolerujemy co jest albo idziemy w retrofit OEM bo zamienniki od chińczyka to nie tylko szajs ale też wieś tuning.
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam ja u siebie zastosowalem philips white vision zmieniajac te okropne zolte fabryczne osramy. Wiadomo nie bedzie to mega biel ale powiem szczerze ze roznice widac golym okiem no i na legalu
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Co byście polecili na tą chwilę z żarówek H7 i H6W aby uzyskać jak najbardziej białą barwę i żeby była zbliżona do siebie?

Muszę coś kupić do swojej F30 bo teraz mam standardowe żółte.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Osram cool blue hyper, naprawdę świecą bardzo fajnie

A w deszczu da się jeździć?

Da się - tak jak bez :)

W deszczu jest słabo, jak z każdymi 'białymi' h7.

Dodatkowo nie pamiętam które z tych cool blue, ale właśnie chyba 'hyper' nie ma homologacji do ruchu drogowego.