Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Mam wersję z USA i miałem licznik w milach po długich poszukiwaniach znalazłem licznik identyczny do wersji Europejskiej wymieniłem i pojawił się jeden problem otóż licznik oraz wszystkie wskazania, wyświetlania itp podobne działają jednak niestety nie można zresetować/skasować przeglądów, i stale przy odpaleniu wyświetla się się serwis. Dowiedziałem się że trzeba przelutować/przekodować kość pamięci w liczniku zgodny z nr VIN pojazdu.

Moje pytanie brzmi czy ktoś to robił? Lub zna kogoś kto może to zrobić z Wawy , i ewentualnie jaki jest koszt ?

Zaznaczam nie chodzi mi żadną korektę licznika itp, przebieg mam oryginalny taki też wyświetla się na nowym liczniku i tak ma zostać chodzi tylko o możliwość resetowania wpisywania dat przeglądów.

Pozdr

Opublikowano
Akurat nie to ale inne rzeczy robiłem w Astel ul. Trakt Lubelski, jak nie jest to daleko od ciebie to możesz zadzwonić i zapytać czy coś takiego ogarną. Na pewno zrobisz to też u modnych retrofiterów podwarszawskich, ale za pewne będzie u nich drożej możesz też wysłać zegary do temsky740 ja tak zrobiłem, tylko później będziesz musiał sobie INPĄ zakodować pod auto:)