Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio pytałem o kanape, znalazlem interesujacy mnie komplet, ale jak wiadomo anglia ;)

skóra z roku 2008 dakota lemon, a auto z 2010 (kostki podobno te same)

Tylne boczki będą pasować, a jak z przodem ? Jakie trzeba przeróbki zastosować ? Czy ktoś przerabiał temat ? Koniecznie tapicer, czy można coś wykombinować samemu ze swoich boczków i przełożyć tylko poszycie skórzane ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bez tapicera się nie obejdzie. Lepiej poszukaj europejskich boczków bo dużo do przerabiania jest. Nic nie przełożysz. Wejdź do swojego samochodu i przypatrz się sam jakie są różnice. O dziurze (na uchwyt) na środku tapicerki od strony pasażera nie muszę wspominać?
Opublikowano

Dzięki za wpis

Tak, dziura wiem, że zostaje po rączce, która przenoszona jest na drugą strone.

myślałem, że można np. same te poszycia skórzane przełożyć do boczków europejskich i połowicznie problem byłby rozwiązany (pozostaje dziura)

Boczki europejskie w tym kolorze raczej nie do trafienia (i jeszcze w dodatku sam przod)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dla potomnych :

można przełożyć same "podłokietniki" boczków ze swojego starego kompletu do nowego (europa->anglia) jedynie co pozostaje to dziurka okolo 2cm średnicy po mocowaniu rączki (tutaj nie obędzie się bez tapierca)