Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znaczy chciałbyś mieć CIC z dyskiem i Idrievem z 8 przyciskami a masz tą wysuwaną CCC z tym najprostszym Idrivem??
Opublikowano
Tak w tej chwili jest ta otwierana z pokrętłem i jednym przyciskiem, a chcialbym miec juz tą z pokretlem i wieloma przyciskami oraz z nowym systemem
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli chciałbyś mieć CIC. Jest do zrobienia. Kupa kasy. Do wymiany jest sporo. Lcd cały z obudową, wywalasz to co masz w konsoli, wstawiasz moduł CIC, kodowanie, kontroler. Na moje same części ze 3000 zł. Ktoś kto ci to zrobi że navi będzie działać. Poczytaj tu na forum w dziale navi lub E90, bo to bardziej popularne fury.
Opublikowano

Mozesz podać pelne nazwy wszystkich czesci bym mogl sie zorientowac w cenie ?

Z mojej perspektywy na tę chwilę wiem ze muszę kupic sam wyswietlacz i pokretło z przyciskami, na tym moja wiedza sie konczy

Opublikowano

Koszt wyjdzie ok sześciu tysięcy .Ja odpuściłem ,bo wolałem wybrać lepsze audio a navi cóż.... wg mnie tyle kasy to szkoda. Nikt i tak przy sprzedaży tego nie doceni a powrót do fabrycznej to kolejny koszt

Potrzebujesz jednostkę centralną, radio, ramkę do radia, emulator, idrive wraz z nową ramką, kabel łączący jednostkę z idrivem .Jeśli masz kamerę to jeszcze jeden dodatkowy emulator.I oczywiście zrobić kodowanie

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Ten link powyżej to tylko mała część tego co potrzebujesz. Sprzedawcy i tak nie mają zielonego pojęcia o tym co sprzedają i uważają że mają komplet. Ta navi i tak wymaga emulatora ,bo mimo że pochodzi z serii e8x to jest poliftowa więc do Twojego w ogóle nie podejdzie na zasadzie plug&play
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nic do tego auta nie podejdzie plug&play. Cic w e87 wszedł w 2009. Trzeba będzie grubo kombinować. Myśle że jak zadzwonisz do tego kolesia z linku to dowiesz się więcej niż tu. Ostatnimi czasy nie widziałem żeby ktoś wkładał cic do e87. Przeszukaj google. Pierwszy link po wpisaniu "e87 cic retrofit"

http://www.babybmw.net/forum/viewtopic.php?t=49417