Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wymienilem przeplywomierz na nowy jednak nie dalo to dobrego rezultatu auto gorzej sie wkreca na obroty niz na starym. Potrzebna jest jakas adaptacja czy cos takiego? i jak ja zrobic? Dalo by rade w INPIE?

BMW e39 520i 97r.

Opublikowano
Żadnej adaptacji nie trzeba robić, podpinasz nowy i powinien działać, chyba że to jakiś tani zamiennik i dlatego brak poprawy. Inpą skasuj jedynie błąd z pamięci i ewentualnie wyzeruj wszystkie wcześniejsze adaptacje
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oddaj i kup bosch, tu nie można oszczędzać, tanie zamienniki nie sprawdzają się, mają nieprawidłowe odczyty. Jeżeli chcesz taniej to szukaj używki, jak masz inpa to od razu możesz sprawdzić czy jest ok.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.