Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wpisuj vin w tytule.

VIN: WBADT61020CE52900

Type code: DT61

Model: 530I (EUR)

E-F-R series: E39

Series: 5

Type: LIM

Steering: LL

Doors: 4

Engine: M54

Displacement: 3.00

Power: 170 (231 hp)

Drive: HECK

Transmission: AUT

Paint code: 397 - ANTHRAZIT METALLIC

Upholstery code: N6SW - STANDARDLEDER/SC

Prod.date: 2000-11-24

S202 Steptronic

S210 Dynamic stability control III

S235 Towing hitch, detachable

S249 Multifunction f steering wheel

S263 LA wheels with mixed tyres

S302 Alarm system

S319 Integrated universal remote control

S320 Deleted, model lettering

S339 Shadow-Line

S354 Green windscreen, green shade band

S403 Glass roof, electrical

S415 Sun-blind, rear

S423 Floor mats, velours

S428 Warning triangle and first aid kit

S430 Interior/outside mirror with auto dip

S431 Interior rear-view mirror with auto dip

S441 Smoker package

S459 El. front seat adjustment w. memory

S464 Ski bag

S465 Through-loading system

S473 Armrest front

S481 Sports seat

S494 Seat heating driver/passenger

S500 Headl.washer system/intensive cleaning

S508 Park Distance Control (PDC)

S520 Fog lights

S522 Xenon Light

S534 Automatic air conditioning

S548 Kilometre speedo

S555 On-board computer V with remote control

S602 On-board monitor withTV

S609 Navigation system, Professional

S630 Car phone with cordless receiver

S672 CD changer for 6 CDs

S676 HiFi speaker system

S694 Provisions for BMW 6 CD changer

S704 M Sports suspension

S710 M sports steering wheel, multifunction

L801 NATIONAL VERSION GERMANY

S851 Language version German

S863 Dealer List Europe

S879 Operating instructions German

S915 Omission of outer-skin preservation

S937 REQUEST CD ROM ON DELIVERY

S970 Business Package

S980 Exclusive package

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
vin rozkodowałem i nie znalazłem niczego co by się nie zgadzało ze zdjęciami. Macie dużo większą wiedzę na temat tego modelu czy jakieś niepokojące rzeczy bądź nieścisłości rzuciły wam się w oczy?
Opublikowano
JEzeli ogłoszenie ma 3 k wyswietleń i auto nadal jest aktualne to daje to domyślenia ze jest cos z nim nie tak.Dobre sztuki schodzą momentalnie.Jest popyt na rynku
Opublikowano
kolejne kilometry i czas stracony. samochód sprzedaje dwóch handlarzy "kolega sprzedaje ale nie mógł przyjechać" niestety samochód był ciepły. autko na zniszczonych zimowych oponach w opisie bezwypadkowy, lakier w idealnym stanie. samochód ledwo wyjechał z lakierni( myślę fajnie! ogniska rdzy zrobione przegląd auta miernikiem tam gdzie newralgiczne miejsca trochę szpachli mam robotę z głowy) niestety zrobione na odpierdziel bardzo dużo purchli pomalowane nową warstwą lakieru :mad2: odcięcia lakieru 1cm od granicy kantów (gdzie kilka cm dalej wjechał by pod uszczelkę i była by lala) "podobno kolega robił zdjęcia przed lakierowaniem i wszędzie był oryginalny tylko zgubił telefon" przednia prawa podłużnica wyglądała na prostowaną nie jestem lakiernikiem ale świeży klar na podłużnicy oraz nienaturalne wygięcia wzbudzają czujność. najpierw usłyszałem ,że lakierowanie kosztowało przynajmniej 3-5 tyś. kiedy zwróciłem uwagę co mi się nie podoba i denerwuje mnie robienie czegoś na odpierdziel usłyszałem "wie pan zależy za jakie pieniądze to było robione czy po kosztach czy normalnie" :mad2: generalnie nic o samochodzie nie wiedzieli ale jak zwrócisz uwagę ,że coś jest nie tak to wszystko wiedzieli. niedziałająca roleta tylnej szyby sporo powypalanych pixeli-standard, autko nie ma pełnej mocy- komp pokazał martwą sondę za katem. słabe ładowanie oraz prawdopodobnie aku złom. tarcze klocki przód i tył złom. na koniec usłyszałem ",że silnik suchy" niestety to też nie prawda dół silnika mokry góra pięknie wymyta. podłoga jest świeżo zakonserwowana, patrząc na robotę u góry nie sądzę ,że z czystej dobroci ale nie oglądałem więc nie jestem w stanie stwierdzić co tam się dzieje na 100%. lewe przednie koło obija tarcza kotwiczna, zawieszenie prowadzenie, zmiana biegów wypadły dobrze. bardzo ciężko chodziła zmiana trybu pracy skrzyni. usłyszałem cenę 13500 ale bałem się ,że to dopiero początek kwiatków w tym samochodzie więc sobie darowałem.
Opublikowano
JEzeli ogłoszenie ma 3 k wyswietleń i auto nadal jest aktualne to daje to domyślenia ze jest cos z nim nie tak.Dobre sztuki schodzą momentalnie.Jest popyt na rynku

masz rację ogłoszenie ma jeden dzień a tyle wyświetleń nie zwróciłem na to uwagi :cool2: szukam dalej...

Opublikowano
E39 530i w dobrym stanie kosztuje ok 20 -22 tys. Tylko błagam nie piszcie że za tyle to można e60 kupić.
Opublikowano

cena 13.500 plus koło 3 za części, opony plus akcyza i opłaty ok 3000 =19500 więc dosyć blisko 20-22 tyś osobiście chcę dodać podtlenek gazotu więc przekraczam 22 tyś zł... i nie mam pewności czy po zimie auto nie przefarbuje się na rudo szary. a nie znam tak dobrze silnika 3.0 ale uszkodzona 2 sonda zazwyczaj wpływa na ilość przepalanego paliwa a nie na moc ale się mylić.

edit: dzień po oglądaniu zastało mi w głowie jedno pytanie jakie wartości powinien mieć vanos- i tu zdziwienie co prawda sprawdzałem tylko na jałowym dodając gazu czy zmieniają się wartości teraz już wiem ,że trzeba to robić podczas jazdy ale do rzeczy program delphi pokazał mi

ssący 160 stopni

wydechowy -500 :shock: brak błędu z danych z forum pownno to być odpowiednio (80 do 120 ssący -105 do -80 wydechowy)

co o tym sądzicie?

Opublikowano
E39 530i w dobrym stanie kosztuje ok 20 -22 tys. Tylko błagam nie piszcie że za tyle to można e60 kupić.

Oj można :mrgreen:

W te wakacje mój daleki znajomy postanowił kupić e61 530d z 2005 roku, w miarę fajnie wyposażoną. A że akurat byłem u rodziców, postanowiłem mu lekko pomóc, żeby nie załadował się na minę z przelotem 500+.

Auto kosztowało 18500 zł + opłaty :norty: Cena od początku nie wróżyła nic dobrego, mimo wszystko pojechał je obejrzeć.

Auto miało jak dla mnie oryginalny przelot ( ok 290 tyś ), mniej więcej potwierdzony u kolegi.

Po oględzinach dzwoni do mnie znajomy z żalem: ,, auto śmietnik, tylna klapa nie działa, silnik na wolnych obrotach lekko faluje na obrotach i kilka innych małych problemów.

Mówię mu więc: WTF ?

Za takie pieniążki nie można mieć wygórowanych oczekiwań.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589