Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam bmw e90 z podstawowym pakietem audio(6 glosnikow) i radiem bmw proffesional.

Zakupilem zestaw hi fi z bmw f25 wraz z wzmacniaczem i wtyczka. Sprzedajacy zapewnil mnie, ze zestaw bedzie pasowac bo sam posiada takie auto, a chcieli mu je przelozyc.

Problem nasuwa sie taki, ze nie moge znalezc firmy ktora mi to przelozy, a nawet w ASO powiedzieli, ze bez wstepnej rozbiorki mi nic nie powiedza.

Czy znacie jakis warsztat z okolic Gdyni ktory wykonuje takie uslugi?

Ponizej zamieszcze zdjecia zakupionego zestawu. Prosze jeszcze o podanie ile pieniedzy powinienem przygotowac na taki zabieg?

Z gory dziekuje za odpowiedzi.

30164b8d97ea0a5cgen.jpg

e20ce8f1af440b14med.jpg

df4495a2bc9e89damed.jpg

df9c4e43fc929f08med.jpg

32d84cdf8052147fmed.jpg

Opublikowano

A wiesz dlaczego nie chcą powiedzieć bez rozbiórki?

Bo na bank te głośniki bez przeróbek nie wejdą a jeszcze kwestia wygłuszenia auta.Poza tym trzeba wszystko ciągnąć od nowa z bagażnika do przodu .

U mnie tylko w innym modelu koszt ok tysiąca robocizna.

ASO to sobie odpuść chyba że koszt kilku tysięcy jest dla Ciebie akceptowalny :)

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Jak narazie wstępnie zgodziła się jedna firma.

Chcą podłączyć pod wzmacniacz tylko suby, resztę przełożyć jak jest. Orientacyjnie wyliczyli mi 1000zl. trochę dużo mi się to wydaje.

Opublikowano
Dlaczego pod wzmacniacz tylko suby... głupota jakaś.Trzeba wszytko podłączyć aby efekt był i jeszcze chcą tysiaka. O naiwności.. .
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco