Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie dawno zakupiłem X piątke i mam problem tego typu że od wczoraj nie mogę wyłaczyć radia mogę je jedynie ściszyć, guziki zmieniające stacje nie działają nie mogę również zmienić trybu na płyty, co więcej nie mogę również obsługiwać komputera tzn. nie mogę wejść w żadne funkcje ale moge przeskakiwać pokrętlem. w chwili obecnej aby zmienić stacje radiową korzystam ze sterowania przy kierownicy. dodam iż mam radio z nawigacją. proszę o pomoc.

pozdrawiam serdecznie Wojtek

Opublikowano

Masz navi ??

Jeśli tak to soft się zawiesił lub uwalił.Trzeba wgrać nowy.Czasami potrafi się to naprawić samoczynnie jak auto postoi ale rzadko

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam taki problem ze monitor nawigacji wyłącza mi się od zbyt wysokiej temperatury monitora . Taki jest komunikat ... jakiwiecie co to może być ? BMW x5 e53 2001 r . Radio alpina ze wzmacniaczem z bagażniku ... proszę o pomoc ps. Po czasie tez cały monitor się wyłącza i monitor jest bardzo ciemny .