Skocz do zawartości

Przednie zawieszenie a level control system failure

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powitać wszystkich. Od dwóch dni na zimnym aucie ( po nocy ) jak skręcam kołami na Maxa w prawo bądź lewo dochodzą metaliczne dźwięki, nie jest to uciążliwe zwłaszcza że po przejechaniu kilkunastu dosłownie metrów już dźwięk ten zanika. Ź góry zakładam że nie jestem mechanikiem ale po sprawdzeniu to nie widać wyraźnych oznak zużycia ale umówiłem się z mechanikiem na sobotę w sprawie wyceny bo trzeba przednie zawieszenie wymienić jak mu coś dolega w końcu te dźwięki nie wzięły się znikąd. Dzisiaj rano jak poszedłem auto odpalić wyskoczył mi komunikat ; level control system failure. W necie wyczytałem że to pneumatyka z tylu ale nie zauważyłem żeby źle działało coś tam. Po nocy podnosi się równo, stoi też i czy to jest na glebie czy na górze. Komunikat może być ze względu na problem z przodem ? Czy podłączenie pod obd2 rozjaśni temat ?
Opublikowano

Tak..podlącz kompa,bo nie ma innej szansy na gdybanie tym bardziej,iż masz pneumatyke

Mi tam takie komunikaty wyskakują jak za ostro wchodzę w zakręty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco