Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zakupilem BMW seria 1, 2009 rok. Nie mam zestawu naprawczego, została mi po nim tylko przestrzeń. Czy są jakieś wkłady (styropian, pianka) dedykowane do tej przestrzeni, bym mógł tam ulokować lewar, klucz itd. Lub specjalny wkład do koła dojazdowego 115/90 R16.

chce to ładnie ulokować zeby nie fruwało w bagażniku.

Proszę o konkretne porady.

Dzięki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Witam,

zakupilem BMW seria 1, 2009 rok. Nie mam zestawu naprawczego, została mi po nim tylko przestrzeń. Czy są jakieś wkłady (styropian, pianka) dedykowane do tej przestrzeni, bym mógł tam ulokować lewar, klucz itd. Lub specjalny wkład do koła dojazdowego 115/90 R16.

chce to ładnie ulokować zeby nie fruwało w bagażniku.

Proszę o konkretne porady.

Dzięki

zmagam się z podobnym problemem co ty, etka podaje, że do mojej x1 nie ma wkładu styropianowego a w wielu ogłoszeniach sprzedaży X1 widzę że takowy wkład jest i bądź tu mądry lub głupi, w temacie sprzedazy części sprzedawca odpowiada że nie ma a na zdjęciach jest

48367fbe0c3a247e505fd3f5e55c7188.jpg

@malysz1976 odpowiedz mi na zasadnicze pytanie które de facto rodzi się z w/w treści mojego posta, z etka nic nie wynika a zdążyłem zauważyć w bagażnikach X1 e84, że w wanience jest wkład styropianowy jak wyżej

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z tego co wiem nie ma. Seria 1 wychodziła tylko z zestawem naprawczym. Tu masz numery części jak byś chciał to kupić razem z wkładem

http://www.realoem.com/bmw/pl/showparts?id=UD71-EUR-04-2009-E87N-BMW-118d&diagId=71_0497

Nie ma też takiej opcji żeby wrzucić gdzieś koło, tylko luzem do bagażnika.

Opublikowano

X1 e84 też wg etka nie wychodził z wkładem styropianowym a nie jest problemem znalezienie foto bagażnika X1 z wkładem styropianowym

images?q=tbn:ANd9GcSP8fHummGZaDmTFidObdcl5h5234c4POE8zubZ5DnmBmjtuDdx

czegoś tu nie rozumiem

Opublikowano

Jack79,

sorry za zamieszanie z umieszczenieniem posta nie w tym dziale co trzeba. To był mój pierwszy raz i jak widać nieudany :D.

Tak wiem ze 1er wychodziły tylko z zestawami naprawczymi u mnie po zestawie i wkładzie została tylko przestrzen i myslalem ze może pojawilo się na rynku cos co pozwoli w to miejsce ulokować lewar, klucz itd. lub jakiś wkład do kola dojazdowego, i wszystko razem np. będzie można zamknąć w pokrowcu.

Opublikowano

Dzięki za wszystkie podpowiedzi.

Powiedzcie mi proszę jak umiescic w poscie zdjecie które znajduj się na moim kompie. nie widze tu odnośnika a chciałbym na zdjęciu pokazac o co mi dokładnie chodzi.

Dzieki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pierwsze musisz zdjęcie wrzucić na jakiś serwer z zdjęciami i na forum wkleić linka .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ja w tym miejscu, mam wkład styropianowy na kompresor nabój oraz ucho do haka. Coś jak na foto, ale dokładnie nie pamiętam. Za często tam nie patrze

32027145-0.jpg

Opublikowano

Ok wiec mam odpowiedz.

Nie ma dedykowanego wkładu który będzie pasowal do tej szczeliny i np. bede mogl w nim umiescic klucz, hak i np. trojkat blokujący koło podczas wymiany.

Są wkłady dedykowane do zestawu naprawczego.

Z uwagi ze kupiłem już bez zestawu, postawiłem na koło dojazdowe. Dlatego kupiłem już koło dojazdowe, dedykowany pokrowiec na to koło, dokupiłem lewar i teraz jeszcze klucz i może ten trójkąt.

Chciałem wszystko spakować do tego pokrowca i myslalem ze może sa takie wkłady do koła dojazdowego, gdzie będę mogl wszystko powpinać i zamknąć w pokrowcu (tak koles zrobil w Fordzie mondeo, wywalil zestaw kupił kolo, do niego wkład styropianowy i tam wpiął lewarek i klucze i zamknął w pokrowcu) lub tez jakiś wkład bym mogl ulozyc lewar i klucz w tej przestrzeni po zestawie.

No szkoda cos będę Magajwerował.

Dzieki za pomoc