Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cześć,

Mam kontolę ciśnienia w kołach. Jak można to dziadostwo raz na zawsze wyłączyć?

Najprawdopodobniej już się rozławoały czujniki i nie nadają sygnału - pojawiają się błędy, ale nawet po ustawieniu ciśnienia i skasowaniu po kilku sek błędy wracają.

Wywaliłem już 2 czujniki z przodu, pewnie jeszcze są z tyłu i na zapasie, ale chciałbym się tego całkiem pozbyć żeby mi nic niepotrzebnego nie świeciło na desce.

Dzięki.

Opublikowano
NCSem chyba się da, tak przynajmniej czytałem na US forach. Mam podobnie, że jest to jedyny błąd jaki mi się co jakiś czas zapala na desce i planuję to w niedalekiej przyszłości wyłączyć. Ktoś jeszcze w module RDC w INPA dawał wszystko na off i disabled i podobno nie wywala błedu, ja też tak próbowałem ale dalej się pojawia, może coś pominąłem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
spokojnie da się NCS-em, w zegarach jest funkcja aby to powiadomienie się nie pojawiało, oczywiście skanując auto moduł RDC jak będzie wpięty i włączony, skaner przeczyta błąd, ale nie będziesz go widział na desce. Jak z czasem zmienisz sobie koła które mają sprawne wszystkie czujniki, włączasz powiadomienie i wszystko działa. "madseason" widzę też jest z Warszawy, jak sobie nie poradzisz, odezwij się, to Ci to zgaszę