Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szukam pomocy posiadam e46 330xi automat. spalanie przy spokojnej jedzdzie 17-18l Auto stracilo moc jakos zbiera sie na 1,2,3 biegu 4 i 5 porazka... Auto było juz u kilku mechanikow i nic komputer pokazuje tylko jeden bładz czujnika temparatury cieczy koło chłodnicy -48 wymiana na nowy nic nie dała to samo. Sprawdzona była wiązka czujnika i wymieniony komputer na inny i nic nie dało cały czas pokazuje -48 . Wszystkie inne parametry w normie.. Pomoze ktos.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Vanosy pracują odpowiednio? Np. w inpa to dobrze widać, sprawdzał to ktoś kto ma pojęcie o bmw? Jakim programem było to sprawdzane?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Nie znam sie za bardzo i nie wiem jakim programem to sprawdzali ale kazdy mowił ze vanosy prawidłowo chodza i watpie zeby sie tak dobrze znali na bmw. Ale zadnego speca od bmw w okolicy nie mogę znalezc a samochod juz stoi drugi mieciac po mechanikach. Sprobuje jakos to inpe zainsalowac moze sie uda to wrzuce jakis filmik .
Opublikowano
Mój ojciec miał podobny problem z Grand Vitarą . Po wymianie czujnika dalej to samo . Okazało się że nowy czujnik Był uszkodzony o dziwo . Polecam drugi raz go podmienić wiadomo zawsze można oddać
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potrzebujesz kogoś z programem do bmw i głową na karku.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.