Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie ściągnęło mi aktualizacje na 1.51 co nowego / poprawionego ?

Zrobiłem mały log z aktualnymi/ oczekiwane tak z 10 min później wstawię to w wykres i wystawie na forum

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, dzięki uprzejmości pawelgawel zainstalowałem apkę w wersji expert, ale jeszcze nie testowałem z autem.

Co do poprawek to wg mnie:

- dodanie opisu warunków które muszą być spełnione do rozpoczęcia procedury wypalania DPF (dla początkujących)

- przy korekcjach wtrysków: wartości 0-3/-3 kolor zielony, 3-5 czerwony - jak np. w INPIE (jeśli się da)

- możliwość kasowania adaptacji przepływomierza?

- ograniczanie EGR?

Opublikowano

w jakim celu aplikacje posiada te uprawnienie:

- Lokalizacja ( przybliżona lokalizacja (na podstawie sieci) )

zbierasz te informacje dla celów statystycznych czy jak ?? :)

PS w programie masz literówkę "Wersja aplikacij".

Opublikowano
Nic nie zbieram żeby była jasność :) Ta 'Lokalizacja' to wymysł googla. Otóż google twierdzi że mając w aplikacji dostęp do Bluetooth można określić przybliżoną lokalizację dlatego pojawia się to uprawnienie. Chodzi chyba o to że teoretycznie aplikacja mogłaby skanować czy w pobliżu są jakieś hotspoty i lub inne urządzenia i na tej podstawie określać swoją przybliżoną lokalizację. też mi się to nie podoba bo budzi obawy ale nie da się z tym nic zrobić, no chyba że zrezygnować z obsługi adapterów bluetooth.
Opublikowano

Witam, Mogę prosić o kod do wersji expert, dziękuję

wersja lite niby łaczy sie z adapterem ale pokazuje wszedzie -1 w live data, z torque działa

Opublikowano

wersja lite niby łaczy sie z adapterem ale pokazuje wszedzie -1 w live data, z torque działa

Hej

a co masz za bunie i jaki silnik?? Bo apka jest narazie na kilka silników

Czasami apki działają w tle i blokują komunikację w zarządzaniu aplikacjami zatrzymaj torque lub każde inna aplikacje jak carly

Opublikowano

Hej

a co masz za bunie i jaki silnik?? Bo apka jest narazie na kilka silników

Czasami apki działają w tle i blokują komunikację w zarządzaniu aplikacjami zatrzymaj torque lub każde inna aplikacje jak carly

e46 2004r M47n, wywalilem torque i inne programy tego typu, niestety nic ;(