Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam BMW e46 z dinavigation z złotem na kartę SD pod mapy do GPS . Mam pytanie czy ktoś ma polskie mapy do takiej navigacji ? Czy ktoś wie skąd je pobrać bo szukałem i nic nie znalazłem , wszędzie jest na CD i inne navi . Jeśli ktoś mógłby pomóc to z gory dziękuje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mozesz z tego co wiem zainstalowac sobie co chcesz. Patrzysz czy masz to na androidzie czy na windowsie i instalujesz np automape pod odpowiednia platforme i tyle.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, najlepiej zainstalować przez wi-fi i gotowe.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Mam na windowsie , czyli wystarczy pobrać mapy na Windowsa i wrzucić na SD ? Trzeba instalować jakimś programem czy wystarczy pliki wrzucić ?
Opublikowano

nie napisałeś nawet do jakiej nawigacji chcesz te mapy. Ale od razu ci powiem że do każdej są mapy.

Sposób instalacji bedzie się różnił w zależności czy to sygic, automapa, garmin jakiś czy cokolwiek tam używasz.

Do tego mając takie radio możesz używać takiej nawigacji jak chcesz.

szukam
Opublikowano

Virmware version

MCU:HY 12/08/14

DVD : V04.23

Hmi : vBMW 0.21

Takie dane posiada moja navigacjja ... Nic nie ma jaki Windows i innych informacji ... Cos wam to mówi ?wiecie jakie mapy ?

Opublikowano

Co za program do nawigacji a nie na jakim urządzeniu.

Już widzę że nie dasz sobie rady bo jesteś zielony jeśli chodzi o te sprawy. Daj to do jakiegoś punktu z nawigacjami to ci zrobia

szukam
Opublikowano
No masz racje zielony jestem w tych sprawach ale bawiłem siebtyle razy tą navi i nie jest tam napisany jakie jest oprogramowanie ... Papierów do niej tez nie mam wiec nie wiem jak to znaleźć. Na pewno jest na windowsie ale jakim ... ? A nie da rady pobrać byle jakiej automapy na Windowsa i wrzucić na SD ? Będzie chodziło ? Czy mapa musi być do odpowiedniego oprogramowania ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz tu WINDOWS CE prawdopodobnie 7.0, nie myl ze 'zwykłym' WINDOWSEM na komputery.
Opublikowano
Nawigację ogarnęłem szukałem na mecie takiej samej i okazało się ze jest na win CE 6.0 wiec teraz muszę pobrać jakąś mapę na te oprogramowanie i gitara . No i teraz się zacznie ... Ściągnięte pliki wrzucam na SD i wszystko działa czy trzeba instalować tą mapę na radiu ? Niestety radio w j. Angielskim wiec tez lipa ..
Opublikowano

ty dalej nie rozumiesz. Jaki masz program do nawigacji na tym urządzeniu, automape, sygica, tomtoma ? rozumiesz co się do Ciebie pisze ? skąd mamy wiedzieć do jakiego programu chcesz mapy. Mam takie samo radio jak ty tylko mam je na androidzie i do nawigacji mam 3 czy 4 programy. I w każdym inaczej się uaktualnia mapy. Rozumiesz teraz ?

a ty dalej swoje że karta i nawigacja, radio to tylko urządzenie, mały komputer, chodzi o program jaki jest zainstalowany do nawigacji.

dalej podtrzymuje zdanie żebyś to oddał komuś kto zna się cokolwiek na komputerach. Wiecej popsujesz nerwów sobie i nam.

szukam
Opublikowano

Ściągnij nawigację na takiego Windowsa np automape

Skopiuj pliki na kartę tylko nie mogą być spakowane

włóż kartę do radia włącz nawigację wejdź w opcje i poszukaj możliwości wyboru pliku startowego z plików na karcie i go wybierz z końcówką exe

Powinno odpalić

Mi tak działa na starym dynavinie

Opublikowano
OOo taką odpowiedz chciałem usłyszeć , dzięki za pomoc, tak zrobię i zobaczę czy będzie działać
Opublikowano
Wiecie może skąd można pobrać tą mapę na win CE 6.0 bo wszedE jakieś SMS trzeba wysyłać albo pałacić lub dema jakieś ... Myślałem za za darmo i logowania bez problenu znajdę a tu ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Po tym co i jak pisze, widać że chłopak jest kompletnym amatorem. Teraz z forum bmw, robi się forum komputerowe. :D

Wszystko co potrzebujesz bedzie na chomiku, tylko tam trzeba smsa wyslac. Nie boj za te 10 zl spokojnie uda sie wszystko sciagnac. Drugi sposob to strona np. torrenty.to , jednak tu trzeba mieć jeszcze dodatkowy programik do sciagniecia tego co chcesz typu np. Utorrent i dodatkowo z tego co pamietam tez trzeba sms wyslac do rejestracji :) chociaz kiedys mozna było raz na dobe, jedną rzecz sciągnąć za darmo.