Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie trzeba być elektrykiem :lol: jak masz zdjętą listwę to później ucinsz przewody przy wtyczce łączysz nowe przewody (stare mogą być uszkodzone) i zakanczasz konektorami jak się boisz sam za to wziąść daj jakiemuś elektromechnikowi napewno dużo za to nie wezmie :cool2: a jak już chcesz sam to sztukuj po koleji by nie pomylić który przewód do czego.

Do tych oprawek wejdzie żarówka jak w orginale, ale zasilanie trzeba przerobić. Sprawdź u siebie może masz tylko płytki pognite a przewody są ok przedluzysz założysz konektory i po kłopocie.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
a mocowanie przewodów w lapkach tych co dales linka jest takie same na takie wciskane coś ?:) czy trzeba jakas kostke dorabiac ? zrobil bys zdjecie jak masz to podpięte był bym bardzo wdzieczny
Opublikowano
Ja jeszcze nie przerabialem tego u siebie bo u mnie jak narazie świeci jak chcesz to poczekaj jeszcze około tygodnia znajdę troszkę czasu to zrobię to u siebie i dodam zdjęcia co i jak. Ale nie rozumie z czym masz w sumie problem masz tam z 6 przewodów 2 na jedną żarówkę (+ i - ) 2 na drugą żarówkę (+ i -) i chyba 2 od otwierania klapy.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
Chodzi mi wiesz o mocowanie tych kabli do tych nowych żarówek bo tamte kable w mojej starej oprace były wsuwane w takie piny czy jak sie to zwie chodzi mi czy w tamtym lampkach też jest takie mocwnaie na piny ? czy trzeba lutowac kable do lampki
Opublikowano
Dobra super tyle chcialem wiedziec :) dzieki wielkie za pomoc i zaangażowanie :)