Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy ktoś z was może miał podobny problem w e46 lub wie o co kaman, mianowicie bardzo często mam taki efekt, że jak wchodzę do auta przekręcam kluczyk, odpala się komputer, następne przekręcenie to jest rozruch auta to właśnie w tym momencie czasami jak chcę uruchomić silnik auto nie podejmuje żadnej próby i nic się nie dzieje, nie ma efektu jakby się kręcił czy coś w tym, stylu, nie raz udaje się za drugim razem wtedy już normalnie się zaczyna kręcić. Jest sposób żeby to jakoś naprawić? jest to dość denerwujące. Pozdrawiam
Opublikowano
Hej jeśli nie ma żadnej reakcji ani nic to może byc rozrusznik kiedyś miałem taka sytuacje auto bylo u mechanika wsiadam przekrecam nic zero reakcji postukalem po rozruszniku i ruszyl sprawdz szczotko trzymacz itd w rozruszniku
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może to być też kostka stacyjki.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano (edytowane)
Witam, odświeżam temat. Przez cały ten tydzień albo dłużej jeździłem na zapasowym kluczyku tym serwisowym bez pilota bo wyczytałem że to też może być wina kluczyka, i problem się nigdy nie pojawił na tym zapasowym więc już na 99% jestem pewien, że ten kluczyk z pilotem się zepsuł? teraz moi drodzy forumowicze wskażcie mi do kogo mogę się udać na naprawę kluczyka nie wiem co tam mogło się rozwalić jakiś nadajnik? w historii parę razy mi on spadł na ziemię. i jaki to około koszt serdecznie pozdrawiam. Edytowane przez polaq