Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam psiadam e46 330i myślę nad przerobienie trochę wydechu, kolektory z katami i sondami chcę zostawić orginał ale zaraz za katami są flansze łączące i od tamtego momentu chciał bym wyciąć dwie puchy widoczne na zdjęciu a wydech końcowy zostawić orginalny. tylko nie wiem czy to będzie dobry pomysł bo nie wiem jaki zadanie mają te dwie puchy na Foto niżej, ciśnienie spalin? mieszanie spalin ??

http://i605.photobucket.com/albums/tt136/mozide/20170623_143722.jpg

Opublikowano

Końcową sekcję możesz modyfikować najlepiej coś dedykowanego albo jakiś custom ale to w firmie która ma o tym pojęcie nie u "Józka w garażu" pierwsza sekcja może być modyfikowana ale puszka musi zostać...jak ja usuniesz będziesz miał pogorszenie osiągów i będzie w cholerę za głośno, przerabiałam temat u siebie także znam to z autopsji

Chcesz więcej szczegółów to napisz do mnie bo tu mógłby powstać mały referat.....

Pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pisz śmiało referat, wiedzy nigdy za wiele :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.