Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

NIestety podróż z wakacji odbyliśmy na lawacie . pilnie potrzebuje " gołego silnika"

szukam silnika bez osprzętu

rok 2007 kod n47 118d 2.0 diesel e87

Edytowane przez Patryska
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co się stało?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
hmmm dokładnie się nie znam, ale coś tam się stało przez rozrząd.... padł, gdy wracaliśmy z Chorwacji. Mamy silnik do wymiany , ale na szczęście potrzebujemy goły i będzie przekładane ze starego
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
hmmm dokładnie się nie znam, ale coś tam się stało przez rozrząd.

To lepiej dopytaj i podeprzyj fotkami uszkodzenia.

Pomimo swych bolaczek rozrzadowych rzadko sie zdarza dyskwalifikacja z powodo pekniecia lancucha.

Jak kupisz uzywke to tez pasuje rozrzad wymienic.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gdzie naprawiacie to auto?

Znam dobrze te silniki i mysle ze decyzja o jego wymianie jest zbyt pochopna...

Napisz co zostalo zdemontowane i co zniszczone.

Nie kazdy sie musi znac na mechanice ale jak chcesz wymieniac silnik to licz sie z tym za koszty moga siegnac polowy wartosci tego auta...

Opublikowano
Gdzie naprawiacie to auto?

Znam dobrze te silniki i mysle ze decyzja o jego wymianie jest zbyt pochopna...

Napisz co zostalo zdemontowane i co zniszczone.

Nie kazdy sie musi znac na mechanice ale jak chcesz wymieniac silnik to licz sie z tym za koszty moga siegnac polowy wartosci tego auta...

Podobno poszedł rozrząd i uszkodził silnik . Jechaliśmy i w trakcie jazdy szarpnęło , zakopciło i zgasło- nie do odpalenia.

Mąż twierdzi( wg mechanika opinii) że silnik jest uszkodzony i trzeba tzw sam słupek wymienić a reszte przełożyć z naszego. Mechanika znamy dobrze od lat.

Powiem wam masakra auto jest moje, kupione dopiero w kwietniu i taka masakra.

No to dałeś mi do myślenia, no ale jak zawieziemy do innego "fachowca" i stwierdzi to samo, albo naciągnie na jeszcze inne rzeczy.... gorzej byc nie mogło nie wiem co w takiej sytuacji robic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.