Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wpadły dystanse na tym 2 x 15mm.

Jak tak patrzę, to chyba spokojnie mogłem dać po 20 :wink:

nJs35lc.jpg

vccKSRL.jpg

0raTbau.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pamiętam założylem kiedyś 25 na tył to mi tarło, dużo zależy od ET felgi. 15 jest też spoko, nieduża różnica będzie jak dasz 20mm ;)

czyżby E90 wystąpiło w roli samochodu weselnego :D ?

Opublikowano

kulfon3 pewnie na następny sezon wpadną. Na chwilę obecną nie będę już zakładał, bo zaraz zimówki pewnie :mrgreen:

vaporr dokładnie, a na dodatek Żona sobie wymyśliła, że wystawi ja na wynajem i będzie wozić ludzi do ślubu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :duh:

Opublikowano
przedsiebiorcza żona :) a Państwo młodzi nie narzekali na ilość miejsca z tyłu ? w e90 za dużo go tam nie ma ;) biały kolorek taki weselny to czemu nie jak będą chętni no i fajnie uczestniczyć w takim wesołym wydarzeniu a i na weselnego schabowego sie można zalapac
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja do ślubu swego czasu często woziłem E46 coupe i tu nawet brak drzwi nie przeszkadzał . :wink:
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

vaporr Żona wszedzie widzi interes $$ :mrgreen:

Młodzi zadowoleni, bo za darmo :cool2: :cool2:

bart328 ja osobiście na coupe bym się nie zdecydował :mrgreen:

4rtur miałem podobną sytuację. Jechałem do swojego poprzednią e90 :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi to wygląda na rolki hamowni i dorzucanie koksu do pieca ale pewnie sie myle :P
Opublikowano

kulfon strzał w 10 :cool2: miały bicie pomiędzy 80, a 90 i powyżej 140. Noe dało się jechać. Niestety słaby warsztat trafiłem na wymianę kół z 18 na 19...

Pan z Puławskiej już drugi raz mnie nie zawiódł :wink:

Zostało zrobić coś jeszcze z hamulcami, bo przy hamowaniu z większych prędkości bije... spróbuję przetoczyć tarcze, a jak nic to nie da to pozostanie wymiana na nowy komplet.

vaporr na koks jesZcze za wcześnie :mrgreen: na chwilę obecną cieszę się i oswajam z obecną mocą :mrgreen:

Opublikowano
miały bicie pomiędzy 80, a 90 i powyżej 140. Noe dało się jechać. Pan z Puławskiej już drugi raz mnie nie zawiódł :wink:

A jaki objawy miałeś? bicie kierownicy czy efekt pływania auta?

Daj dokładniejszy namiar: Puławska ???

Opublikowano

Bicie, mrowienie. Ale jak się dokłada na koło odważniki od 15 do 30 g. To raczej normalne, że musiało coś bić :duh:

Autobalans ul. Pulawska 531/533

Opublikowano

Kamil, pięknego Białasa sobie sprawiłeś, coś mi świtało że miałeś kupić i ten awatar coś mi nie pasował a sprawiłeś sobie fajny wózek, sorki że tak późno zauważyłem ale gratulacje za zakup świeżynki i życzę bezawaryjności, nie ma co tu dużo pisać auto bardzo ładne i nieźle doposażone jak na razie wszystkie mody zrobione na plus :cool2:

Doważenie kół to dobry wybór i przynajmniej problem drgań znikł :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Wylukaleś bialasa mówisz :mrgreen:

Jak narazie jestem bardzo zadowolony :cool2: ale tak naprawde to w 80 % tym autem jeździ tylko Żona i to Jej auto :mrgreen: ja mam tylko weekendy :wink:

Dzięki za opinie :cool2:

Teraz może w końcu uda się kiedyś spotkac :wink:

Koła doważone idealnie, zostało tylko zrobić coś z tarczami, bo lekko biją przy hamowaniu

Opublikowano
Wylukaleś bialasa mówisz :mrgreen:

Jak narazie jestem bardzo zadowolony :cool2: ale tak naprawde to w 80 % tym autem jeździ tylko Żona i to Jej auto :mrgreen: ja mam tylko weekendy :wink:

Dzięki za opinie :cool2:

Teraz może w końcu uda się kiedyś spotkac :wink:

Koła doważone idealnie, zostało tylko zrobić coś z tarczami, bo lekko biją przy hamowaniu

Jeżeli tarcze mają jeszcze dość materiału to polecam przetaczanie tarcz na samochodzie :cool2:

Robiłem to ostatnio u jednego z moich kolegów w aucie i to usunęło problem bicia, koszt to w mojej okolicy 160 złotych także cena niewielka w porównaniu do zakupu nowych tarcz hamulcowych, byłem sceptycznie nastawiony do tego typu zabiegów ale na własne oczy widziałem jak to się odbywa i powiem szczerze to bardzo dobry patent, także polecam :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pan na Puławskiej jest świetny niestety takie doważanie zazwyczaj pomaga do kolejnego demontażu i montażu felg nawet jak zaznaczymy ich położenie.

Ja bardziej plecam wyważenie samych kół na hunterze z symulacją jazdy drogowej.

Opublikowano
Pan na Puławskiej jest świetny niestety takie doważanie zazwyczaj pomaga do kolejnego demontażu i montażu felg nawet jak zaznaczymy ich położenie.

Ja bardziej plecam wyważenie samych kół na hunterze z symulacją jazdy drogowej.

Gdzie w Warszawie robią coś takiego?

Opublikowano

Mariusz Tak właśnie chce zrobić. Jutro nawet podjeżdzam na Ursus i sprawdzę czy da się coś z tym zrobić... Jak tarcze nie będą się nadawały do toczenia to zostaje wymiana :wink:

Gorik pewnie niedługo U Ciebie zawitam, jeśli toczenie nie pomoże :cool2: napisz mi priv ile za tarcze i klocki jak coś i jakie polecasz :mrgreen:

maly dokładnie tak jak piszesz, nie pierwsze auto wyważam ta metodą, po prostu na wiosnę trzeba będzie jeszcze raz jechać i to zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.