Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przyszły dziś klocki przód razem z czujnikiem, postanowiłem też zamówić sprężyny stabilizujące zaciski. Wymiana prawdopodobnie jakoś w tygodniu :wink:

Auto pewnie niedługo będzie wystawione na sprzedaż :wink: także jak by ktoś był zainteresowany, to PW.

Będzie coś większego :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ale czyścioszek! :D Szyberdach nie dość, że mega fajna sprawa to w przypadku białego koloru dodaje wyjątkowego smaku :mrgreen: Nie myślałeś może o dołożeniu większej ilości czarnych dodatków?

Moje galerie:

Jest :) BMW F30 // 335XI // BLACK

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=167&t=397494

Była :( BMW E90 // 330D // M-PAKIET

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=339724

Opublikowano

Seba G92 faktycznie, szyber fajna sprawa, to moje pierwsze auto z tym udogodnieniem i Na pewno nie ostatnie. :cool2:

Jeśli chodzi o czarne dodatki, to myślałem kiedyś o spoilerze na klapę i felgach.

Po dłuższych przemyśleniach spoiler w kolorze czarnym, to mogłoby być już za dużo.

Felgi natomiast miałem czarne w poprzedniej e90 i jednak zmniejszają optycznie rozmiar felgi. :wink:

Więcej czarnych dodatków jakoś tu nie widzę :wink:

mac1ej dzięki :cool2:

Opublikowano
Czarne elementy fajnie by pasowały tak samo koncowki wydechu 100 ładnie się komponują zamiast oryginalnych 80 ale auto z tego co pisał Kamil będzie sprzedawane więc przyszły właściciel będzie mógł dalej modzić wedle swojego pomysłu :)
Opublikowano

Ookm dokładnie taki był zamysł, ale żeby doprecyzować, to lusterka miały iść w Carbon :wink:

Vaporr dokładnie, następca już chyba będzie sobie modził dalej jeśli będzie mu się chciało. Uważam, że jest dobrze, ale zawsze może być lepiej :mrgreen:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewien etap u mnie zakończony.

Mówię szczerze, było bardzo szkoda oddawać, ale przyszły inne priorytety.

335 wyjechała dziś ostatni raz z mojego garażu. Pojechała na stałe do Wrocławia. Wypatrujcie jej na drodze :wink:

Mam nadzieję, że nowemu właścicielowi będzie służyć i dawać tyle frajdy z jazdy ile mi.

Czuję, że nowy nabywca będzie coś kombinować z mocą...

Niedługo pokażę następczynie. Do BMW zapewe jeszcze wrócę.

Życzę szerokości i przyczepności Łukasz.

Opublikowano

kierowca cieszy się tak na prawdę 2 razy z auta, gdy go kupi i gdy go sprzeda ...

szkoda, ale gratulacje, że udało Ci się :)

wracaj prędko do jedynej słusznej niemieckiej marki ;)

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

Opublikowano

Twoje stwierdzenie nie do końca pasuje do tej sytuacji, ale po części masz rację. :wink:

Powrót zapewne będzie, ale narazie Japonia :wink:

Opublikowano

Fotki z odjazdu do Wrocka

Może nowy właściciel założy galerię i będzie wstawiał trochę zdjęć. :wink:

rntHt8s.jpg

K1n4y53.jpg

elGHzPQ.jpg

iZtO1jg.jpg

RadTdks.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Coś słyszałem o tych Wrocławskich drogach :mrgreen:

Może pierwszy mod U Nowego właściciela, to będzie wymiana opon na nie Run Flat :wink:

Opublikowano
///Mazdeczki-piz**czki :mrgreen:
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Oj tam oj tam od razu piz...czki Wam w głowie :mrgreen:

Jeszcze będziecie chcieli pomacać :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

KPH8P02.jpg

Następczyni już jest. Narazie za krótko, żeby porównywać, ale na korzyść Mazdy przepaść technologiczna, świeżość auta (tylko 6 koła km przebiegu) co by kto nie mówił wygląd :wink:

Przyspieszanie to wiadomo, że na korzyść 335 :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Światła w tym aucie są genialne,

doświetlenie zakrętów w E 90 też było, ale to przepaść. Automatyczne wyłączanie długich Plus wycinanie. Dopiero teraz widzę jak te wszystkie udogodnienia ułatwiają jazdę w nocy.

Asystent zmiany pasa, to też bardzo przydatna rzecz. Zbliżające się auto z przodu i z tylu widoczne na head up.

Szukam dalej :mrgreen:

Opublikowano
Fajnie że udalo Ci się do świąt ogarnąć, mazda fajna bo nowa ciekaw jestem jak będziesz mieć porównanie do bmw. Choć bardziej fair byłoby porównywanie do serii F niż E bo to prawie że różne epoki :) coś mi się zdaje że powrócisz do bmw szybko bo ciężko się przestawić na inną marke
Opublikowano

Nieuniknione pewnie, ale narazie o tym nie myślę :mrgreen:

Jak pisałem Mazda to praktycznie auto salonowe. Zresztą jak się spotkamy, to zobaczysz.

Generalnie narazie uważam ja za bardzo dobry zakup.

Dziś wyczyściłem i nałożyłem wosk. Do zimy gotowa.

Żonie też bardzo się podoba :wink: i spalanie trochę mniejsze :mrgreen:

V4pjKFt.jpg

nJqqoWR.jpg

xjFf4Xl.jpg

iLcth7Q.jpg

Opublikowano
Sąsiad z audi strasznie brzydko zaparkował :oops: :duh: .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.