Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko ze te chinskie podjebki jak mowisz sa lepszej jakosci noz orginal bmw na f3x...

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Odpowiedzi 339
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Miałem do czynienia z chińskimi zamiennikami i oryginalnymi M-Performance, i różnica wielka, te nakładki to dramat, zero spasowania, nie wspomnę że nakładka na pedał gazu po prostu sobie leży na nim i tyle, nakładki bardzo śliskie. Ogólnie odradzam. Co do oryginalnych według mnie jest dużo lepiej, co najważniejsze są przykręcane, metal to metal a nie coś co tylko optycznie go przypomina. Wiadomo cena... Moje zdanie szukaj lepiej oryginalnych Edehlstahl lub Performance.
Opublikowano
sadze ze trzeba sie powoli nauczyc kupowac w chinach bo to zaczyna byc juz standard z ali ktory sie z paypalem dogaduje. W chinach na jeden niby podobny model masz kilka wyrobow ktore sie roznia po prostu klasa produkcji. nie zapomnijmy ze "orginal bmw" jest rownierz produkowany w chinach przez te same fabryki tylko w wyzszym standarcie. te nakladki mozna znalesc za 20 euros i za 100 euros ale to nie te same nakladki.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Przyszły dziś z odpowiednią końcówką. Wszystko pasuje. Nie mam ich tylko jak sprawdzić, bo dziś sucho i bez deszczu, a nie chce używać sprysków, bo auto umyte :mrgreen:

Czas pokaże jak się będą zachowywać, oby nie jak Valeo.

IMG_20180213_124722.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Tak, tylko wiesz 500 zł. Za nakładki to lekka przesada jak już pisałem wcześniej. A gdzie jeszcze do tego podstąpnica :wink:

Szukam Po prostu alternatywy i dlatego pytam.

To, że chińczyk, to wiem. Niekoniecznie musi być złej jakości :wink: ciekawe jak z dopasowaniem :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja swój edelstahl kupiłem z ogłoszenia na tym forum za 250zl nowe,ale szukałem na spokojnie. Najgorzej jak się chce od razu. Wtedy na ogół się przepłaca ;)
Opublikowano
W ciemno bym wziął za tyle. No nic faktycznie mi się nie śpieszy, ale też nie chce mi się codziennie przeszukiwać portali aukcyjnych, żeby trafić taką okazję jak Ty :wink:
Opublikowano
W ciemno bym wziął za tyle. No nic faktycznie mi się nie śpieszy, ale też nie chce mi się codziennie przeszukiwać portali aukcyjnych, żeby trafić taką okazję jak Ty :wink:

"subskrybuj wyszukiwanie", czyli dodaj je (wybrane słowa, hasła etc) do obserwowanych i zaznacz, by codziennie rano dostawać maila z ofertami :) ja jak czegoś poszukuje to w ten sposób. Rano mam maila z kilkoma ogłoszeniami. Oczywiście nie ma wszystkich, bo faktycznie najlepsze schodzą szybko, ale czasem się udaje coś trafić ;)

powodzenia ! :lol:

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ma ktoś jakiś miernik, żeby sprawdzić aku? :wink: Po ostatnim wyładowaniu podczas czyszczenia auta, po nocy przy pierwszym odpaleniu zapala sie kontrolka aku? Chyba aku na wykonczeniu? Odpala bez problemu i wyskakuje ona tylko przy pierwszym odpaleniu po nocy. Później już jej nie ma i błąd też się nie zapisuje na desce.
Opublikowano

z grubsza można sprawdzić i carly i btoolem.

Ja codziennie rano patrzyłem na parametry aku, bo zastanawiałem się jak działa grzanie świec, a dokładniej ikonka kiedy się zapala, nvm..

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

Opublikowano

IMG_20180223_112204.jpg

IMG_20180223_112158.jpg

IMG_20180223_112212.jpg

Zdjęcia bezpośrednio po myciu auta. Ładnie spływa brud i woda. Po wyjechaniu lekki wiatr i nie ma wody na aucie :wink:

Kontrolka Aku dziś się nie zapaliła rano. Chyba przejeżdżę już do wiosny, a nowy kupię na następny sezon zimowy...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś jakiegoś linka jak w ukrytym menu usunąć kontrolkę ciśnienia opon?

Edit:

Ogarnięte :wink:

Opublikowano

Zima już chyba nie wróci, wiec wpadło letnie obuwie :wink:

Parę fotek

hgQIjH0.jpg

ujpwrko.jpg

TlNscir.jpg

sLNwxFY.jpg

w2mbuRa.jpg

UgFqL8M.jpg

JThNbc2.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jednak iksy strasznie brzydko stoją... Obniżałeś ją?
Opublikowano
Nie. Żona jeździ większość autem i boję się, że warszawskie parkingi i krawężniki zjedzą zderzaki i podwozie :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To fakt. Przy kobietach to i te felgi niestety zagrożone :(
Opublikowano
Uczyłem ją jak wjeżdżać pod krawężniki, ale zobaczymy co to da... Mam nadzieję, że felgi przetrwają sezon :mrgreen:
Opublikowano
Jednak iksy strasznie brzydko stoją... Obniżałeś ją?

Nie wiem czy brzydko stoją ale mi się podoba, sam mam x-driva i jakoś mi to nie przeszkadza a przynajmniej nie obawiam się że gdzieś zawisnę :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze kolega Czerwony :wink:

Ale z drugiej strony troszkę kusi, żeby ją delikatnie obniżyć :mrgreen: wyglądała by bardziej rasowo :P

Pajeri91 dzięki, ale to są 19" :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.