Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z tylną szybą za pasażerem. Opuszcza się normalnie ale przy podnoszeniu dochodzi do końca i opuszcza się sama o 5 cm. Sterowanie od kierowcy i z tyłu nie ma różnicy. Wymieniłem podnośnik wraz z silniczkiem i dalej to samo. Musze bawić się ciskajac przycisk po trochu aby nie odskoczyla znowu. Jakieś pomysły?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wygląda to na funkcję która nie dopuszcza do przytrzaśnięcia palców np. dzieciom, być może szyba ma opór przy podnoszeniu i dlatego uruchamia się to zabezpieczenie. Spróbuj jej pomóc rękami kiedy zasuwa się do góry, jeśli nie wróci to będzie to o czym pisałem.
Opublikowano
Wygląda to na funkcję która nie dopuszcza do przytrzaśnięcia palców np. dzieciom, być może szyba ma opór przy podnoszeniu i dlatego uruchamia się to zabezpieczenie. Spróbuj jej pomóc rękami kiedy zasuwa się do góry, jeśli nie wróci to będzie to o czym pisałem.

Niestety nie pomogło, pomagam jej rękoma a mimo to opada jak dochodzi do końca.

Opublikowano
Będę w Pl za jakieś 2 tyg to podjadę gdzieś na komputer niech zakodują ją. A musi być specjalny program do BMW czy taki na stacji diagnostyczne wystarczy?