Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Skoro klapa otwara, to mysle, ze wiele osob bedzie ciekawych, jak auto po takim "modzie" brzmi.

To nie benzyna :) w dieslu mozesz wywalić nawet ostatni tłumik i dźwięk niewiele się zmieni.

Ja nie zauważyłem żeby jakoś dźwięk się u mnie zmienił, raczej po staremu :)

Opublikowano
Dokupowałeś osobno czy były z wydechem zamontowane?

były z wydechem , dlatego go kupiłem , za cały wydech z końcówkami zapłaciłem 800zł.

tzn cały kompletny wydech czy samą końcówkę czyli tłumik i jeszcze gdzie? Bo patrze na allegro to coś ciężko :)

Opublikowano
Dokupowałeś osobno czy były z wydechem zamontowane?

były z wydechem , dlatego go kupiłem , za cały wydech z końcówkami zapłaciłem 800zł.

tzn cały kompletny wydech czy samą końcówkę czyli tłumik i jeszcze gdzie? Bo patrze na allegro to coś ciężko :)

trzeba szukać, za 800zł to sprzedali z końcówami, najlepsze że to było nowe :)

https://allegro.pl/oferta/tlumik-koncowy-bmw-f30-f31-f32-f33-8650846-7876305748?msg=Twój+e-mail+został+wysłany.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Jaki jest orientacyjny koszt dołożenia zewnętrznego m-pakietu do F31? Chodzi mi o skorupy używane, a reszta nowa z aso. Czy jest jakakolwiek różnica wersji przedliftowej z poliftową?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W M pakiecie nie ma różnicy czy to lift czy polift. A koszty.. Wszystko zależy jak dobrze poszukasz. Mi się udało z przodem i tyłem zmieścić w kwocie ok 1700zł za części czyli zderzaki, kierownice powietrza, zaślepki sprysków. Boczne listwy odpuściłem. Do tego malowanie i polerka całego auta. Zmieściłem się ze wszystkim w kwocie 3000zł. Uważam, że było warto :D
Opublikowano
A czy trzeba wymienić dolne nadkole? Chodzi mi o to w kształcie trójkąta. I czy przednie nadkole pasuje p&p do m paku, czy też trzeba wymienić? Mam f30 lci
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. To już prawie wszytko wiem co musze kupić . To jak proponuje zrobić z nadkolami? Wymień samą :lol: trójkątną część

?

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Naprawiam uszkodzony przód i przy okazji przerabiam na m-pakiet i mam pytanie co brakuje żeby zaczepić element środkowego wlotu element na zdjęciu?

2aff9b2ff511acadmed.jpg 22ca73c6b5ff4f38med.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odkopię :) czy przy wymianie przedniego zderzaka w f30/f31 zmieniał Ktoś dolna Belkę zderzaka oraz elementy deformacyjne? Z „miliona” filmów na YouTube widzę, ze nikt tego nie wymiania i montuje zderzak bez zakładania dolnej belki. Ja jednak chciałbym mieć to założone jak należy z tym, ze nie wiem ile przy tym roboty lecz domyślam

Się, ze sporo :) czy ktoś podjął się tego wyzwania? :) proszę o odpowiedz