Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Numer podwozia WBAVC31060KT73333

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów AUT

Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2005-09-28

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S200A DIESELPARTIKELFILTER Filtr cząstek stałych

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S2BHA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 156 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 156

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Armrest front, retractable

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC), HINTEN Park Distance Control z tyłu (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptacyjne doświetlanie zakrętów

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Tempomat

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional

P7RPA ADVANTAGE PAKET Pakiet Advantage

P7RSA COMFORT PAKET Pakiet Comfort

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

Opublikowano

Znajomy mi sprawdził na miejscu:

- skrzynia do zrobienia - możliwe że same tłoczki, ale jak się ją rozbierze to pewnie wyjdzie co i jak...

- przedni zderzak i lampa do zrobienia

- tylni zderzak do zrobienia

- przednie błotniki za bardzo spolerowane

- przednia szyba wymieniana

- auto ma przejechane więcej niż sprzedający mówi...

Przed oględzinami auta stargowałem się do 24tyś zł (z 26 800 zł)

Numer kontaktowy sprzedającego 508918145

Opublikowano

Tel stargowales z 26 800 do 24 000 tys ?

Czyli 3 tysiaki na telefon // szkoda bylo w takim razie czasu na ogladanie tego auta bo jak ktos tak obniza cene podczas rozmowy tel to zle wrozy.

Opublikowano

Dżentelmeni jak ktoś chce ich oszukać - dają sobie po mordzie lub obracają się na pięcie i odchodzą - tak a' propos wpisu poniżej

Opublikowano
Trzeba być burakiem zeby targowac sie przez telefon

Takie gatki to można usłyszeć od handlarza co chce przyciągnąć na miejsce potencjalnego kupca , lub laika w tym temacie. Każda technika (legalna) w handlu jest dobra co przynosi dobre rezultaty.

W handlu dżentelmeni ? chyba że w doborze zwrotów grzecznościowych bo jak nie masz na papierze to jak kiełbasa przedwyborcza.

Wystarczy że się ukarze prywatne ogłoszenie o sprzedaży samochodu i już jest kilka telefonów z bardzo niskimi cenami od handlarzy co szukają desperatów, czy to nie jest wkurzające ? jest, ale taka jest tego uroda.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach przez telefon.

Prowadzę działalność i większości swoich klientów nie znam osobiście, więc takie kwestie uzgadniam telefonicznie lub mailowo....

Mamy XXI wiek, więc słaby argument...

a tym bardziej, ze sprzedający, powiedział więcej co było nie tak przez telefon, niż napisał w ogłoszeniu.

a na żywo wyszło jeszcze więcej "kwiatków".

Dżentelmeni jak ktoś chce ich oszukać - dają sobie po mordzie lub obracają się na pięcie i odchodzą - tak a' propos wpisu poniżej

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale jeżeli tak, to:

- nie byłem osobiście go w końcu oglądać - 600km tylko poprosiłem zaprzyjaźnionego mechanika, który stwierdził, ze skrzynia umiera.

Zadzwoniłem do sprzedającego i tłumaczył się, że zapomniał...

Serio? no tak, w końcu jesteśmy w średniowieczu, wsiadamy na konie i jedziemy do sprzedającego...

a nie... jest XXI wiek i można oszczędzić czas i pieniądze związane z tym i po prostu uczciwie porozmawiać przez telefon i ustalić szczegóły...

Przynajmniej tak działa to w Niemczech... ustaliłem wszystko z Niemcem przez telefon, pojechałem lawetą 1000 km w jedną stronę okazało się wszystko ok...

Nie kłamał, nie ściemniał - dałem mu pieniądze, a on dodatkowo komplet kół (jeden letni 19" replika mpakiet e92 z oponami + 2x komplet zimówek)

Zjedliśmy wspólnie śniadanie, wypiliśmy kawę i każdy zadowolony - nawet napisał do mnie czy cało dojechałem i czy wszystko ok z samochodem.

Zaznaczam, że nie szufladkuje nikogo, ale jednak co niektórym osobom jeszcze brakuje takiej kultury i uczciwości...

Niech takie osoby postawią się na miejscu tego człowieka, któremu chcą wcisnąć swoje kłamstwa - że wszystko jest dobrze - czy same chciały kupić coś co ma być dobre, a okaże się, że jest uszkodzone, lub niewarte swojej ceny...

Takie gatki to można usłyszeć od handlarza co chce przyciągnąć na miejsce potencjalnego kupca , lub laika w tym temacie. Każda technika (legalna) w handlu jest dobra co przynosi dobre rezultaty.

W handlu dżentelmeni ? chyba że w doborze zwrotów grzecznościowych bo jak nie masz na papierze to jak kiełbasa przedwyborcza.

Wystarczy że się ukarze prywatne ogłoszenie o sprzedaży samochodu i już jest kilka telefonów z bardzo niskimi cenami od handlarzy co szukają desperatów, czy to nie jest wkurzające ? jest, ale taka jest tego uroda.

Zgodzę się z Tobą i ni zgodzę się :)

Ja przyznaję się, że nie znam się na samochodach i wychodzę z założenia, że nikt nie chce mnie oszukać, ale jednak...

Ja ze swoimi klientami postępuje dżentelmeńsko. Lubię gdy jest wszystko jasne i klarowne i przede wszystkim wracają do mnie.

Ja już na szczęście dla siebie znalazłem e90, nie ma xenonów, ale jest zdrowa i piękna :)

Ma dołożony m-pakiet :) chyba ;p

a xenony planuje dołożyć :)