Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zapalilo mi sie info abym dolal plunu chlodniczego - tak tez zrobilem, (okolo 300-400 ml)

2 dni pozniej (czyli dzis) to samo.

CO to moze byc?

Opublikowano

Kiedyś miałem podobnie w E87 i wtedy jakiś przewodzik gumowy pękł i tak się delikatnie pociło.

Jak nic musisz sprawdzić u mechanika i pewnie szybko znajdą powód, oby błachy.

Pozdrawiam

Maciek

Opublikowano
Kiedyś miałem podobnie w E87 i wtedy jakiś przewodzik gumowy pękł i tak się delikatnie pociło.

Jak nic musisz sprawdzić u mechanika i pewnie szybko znajdą powód, oby błachy.

Dzieki wielkie, sprawdze.

Opublikowano
Według mnie uszczelka pod glowica. Nie jestem mechanikiem, ale często się to słyszy. Oby nie bo to większy wydatek
Opublikowano
Chłodnica ,pompa wody ,sprawdzenie węzy , a jeśli na gazie to łączniki plastikowe wpięte w układ chłodzenia lubią pękać
  • Moderatorzy
Opublikowano
F30 na gazie :lol: pewnie z reduktora leje :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Randall odniósł się ironicznie i słusznie, do tego co napisał marton4 -" a jeśli na gazie to łączniki plastikowe wpięte w układ chłodzenia lubią pękać ".
Opublikowano
Randall odniósł się ironicznie i słusznie, do tego co napisał marton4 -" a jeśli na gazie to łączniki plastikowe wpięte w układ chłodzenia lubią pękać ".

a, wybaczcie nie zaskoczylem dzis mam ciezki bardzo dzien ;(