Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to mój pierwszy post na tym forum zatem witam wszystkich bardzo serdecznie!

Chciałbym poprosić Was o pomoc w wyborze swojego pierwszego BMW. Wybór padł na model E81 lub E87 - nie ma dla mnie znaczenia ilość drzwi, chciałbym jedynie aby samochód był w miarę dobrze utrzymany, nie ukrywam że pakiet stylistyczny M, kolor czarny/biały, sportowe fotele i moc od 143ps w górę byłby by super ale wiadomo jak to jest ze znalezieniem ciekawego modelu...

Poniżej podaję linki do trzech ogłoszeń - dwa od sprzedawcy z Lubina, jedno z okolić Poznania.

Z tego co widzę to zwłaszcza pierwsze dwa ogłoszenia to typowe "perełki", opis praktycznie taki sam i właśnie tego najbardziej się obawiam:D Przebieg dość niski, bliski słynnych 150k km i problemów z rozrządem o których nie jest wspomniane... Co do samego sprzedawcy to widzę że sprowadza tylko BMW, jedyne co o nim znalazłem to że w dwóch samochodach sprzedawanych przez niego przebieg się zgadzał w jednym nie...

Jako że jestem z Poznania zastanawiam się czy jest sens wybierać się 150km aby oglądać te dwa samochody. Co o tym myślicie?

Z góry dzięki za pomoc,

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.