Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie odnośnie klapek kolektora ssącego. Czy mógłby sie ktos wypowiedzieć kto ma juz wywalone klapki? Jak auto sie sprawuje itp czy bez żadnych zmian. Czytałem juz ten obszerny wywiad od goscia z e46 , który fajnie to opisał, ale właśnie chciałbym wiedzieć jak po np roku jazdy auto sie zachowuje. I jak to wyglada jeżeli chciałbym to zrobic samemu bo patrząc po instrukcjach jest to dość banalna robota.. trzeba cos potem w kompie ustawiać albo cos z egr robić prócz czyszczenia? Wymieniłbym odrazu te uszczelki i kupiłbym te zaślepki. Bo mechanik zaśpiewał mi za to 800zl i patrząc po tych obrazkach instruktarzowych ja sie pytam za co?
Opublikowano
Ja wywalilem klapki ponad rok temu i zadnych zlych objawow nie ma. Przynajmnoej nie trzeba sie martwic ze sie urwie ktoras :)
Opublikowano
No właśnie a jeśli chodzi o robotę zrobię to sam nie trzeba nic potemz kompem robić? Bo te instrukcje są fajnie opisane;) i myśle se sam bym to zrobił jeżeli nie trzeba ingerować kompa;) a właśnie niechce aby wpadły do silnika;) a jak przy gaszeniu auta podobno jest głośniejsze czy to prawda?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.