Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Żenada, jeżeli dla Ciebie umiejscowienie tabliczki będzie jedynym argumentem dla którego nie kupisz samochodu, a jego stan nie będzie budził jakichkolwiek zastrzeżeń to nie ma o czym rozmawiać. Za chwilę się posypie milion komentarzy, że pewnie ktoś niemalże ćwiartke tam wstawił i pomyliły mu się miejsca, zapomniał skąd odklejał..... Sorry nie "ktoś" handlarz oczywiście. Życze wam "nie handlarze" żebyście sprzedawali auta w takim stanie i z takim podejściem jak ja. I żeby jedynym mankamentem była tabliczka. Niech zainteresowany przyjedzie, wszystko sprawdzi i niech się wypowiada merytorycznie. Bo oskarżać i podejrzewać umiecie pierwsi, ale jeżeli sie okaże że auto jest w super stanie to nie posypie sie 4 strony komentarzy jaki ten samochód jest super. Wstawiłem raport, pojechałem do aso, zrobię w najbliższym czasie zdjęcia z tymi "całymi miernikami" i tak jeszcze będziecie mieli jakieś problemy. Masakra jednym słowem. Na odległość samochodu się nie kupi.
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Niech zainteresowany przyjedzie, wszystko sprawdzi i niech się wypowiada merytorycznie

Problem w tym że przeciętny kupujący na samochodach się nie zna to jak ma sprawdzić i się wypowiedzieć? ,można auto sprawdzić przez tz fachowca ale trzeba wyłożyć 300-500 zł i jak jest negatywna opinia to jeszcze ile następnych sprawdzić i wydać na to 5 tys ?

Sporo kupujących bazuje na zaufaniu do sprzedającego i w podświadomości wie że kupuje w ciemno.

Widzę że Ty zachowujesz spokój więc dobrze sprzedaż ten samochód.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.