Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od czego zależy wygląd i jak się domyślam wersja softu w CIC w F30? Mam w swojej F30 2013 menu, które wygląda jak w mojej byłej e90 LCI, przeglądając jednak ogłoszenia trafiłem na F30 z 2012, której menu wygląda tak:

840955063_26_1080x720_20d-sport-pakiet-automat-xenonasojak-nowa-_rev060.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wersja softu nie ma wpływu na wygląd wyświetlania na zdjęciu jest CIC NBT następca pierwszego cica .

Jest takie zamieszanie z tymi jednostkami , jeśli kupujący nie zamówił konkretnej jednostki to zamontowali co mieli na magazynie .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Witam. Mam pekniety wyswietlacz . Mam 8.8 cala i moje pytanie brzmi. Czy byly jakies rozne rodzaje tych wyswietlaczy bo niewiem jaki kupic.czy kazdy 8.8 cala bedzie dzialal i pasowal
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyświetlacz działa czy ciemność ?

Miałeś taki widok jak na pierwszym zdjęciu ? (podświetlanie paska na czerwono)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co robisz z pękniętym monitorem ?

Może bym go odkupił do testów , wysłałem priv do Ciebie ale nie może wyjść z mojej skrzynki - nie wiem co jest grane .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

poważnie aktualizacja i drive nie pozwoli w starszych wersjach na uzyskanie wyglądu nowego menu?

Nie chodzi mi o wygląd taki jak w NBT evo czyli jakby "kafelki" tylko styl podświetlenia i tła.

auto bez fabrycznej nawigacji.

chciałbym mieć taki wygląd menu

obecnie mam takie menu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Aktualizacja jednostki nie zmieni wyglądu wyświetlania .

Ten widok z pierwszego filmu to jest CIC HIGHT czyli NBT wprowadzone w 2012 , żeby mieć ten widok musisz zmienić jednostkę i wyświetlacz .

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W lewym słupku ustawień masz pare opcji do wyboru - perspektiv , widok w kierunku jazdy .