Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jakiś czas temu (ok. 2-3 mies.) do mojego BMW E60 wgrano polskie menu. Od tego czasu nic się nie działo aż do poniedziałku, od tego czasu mam problemy z wyświetlaczem. Na początku awarii włączał się po jakimś czasie lub po zgaszeniu samochodu, zamknięciu i otworzeniu auta. Problem się nasilił ponieważ teraz już wcale nie chce się włączyć, nie działa też pokrętło iDrive (nie ma oporu przy kręceniu). BMW posiada duży ekran, dwa napędy CD, DVD. Odłączałem też akumulator, nic nie pomogło. Czujniki parkowania działają, ale tylko dźwięk, nie widać nic na ekranie. Nie wiem czy temperatura na zewnątrz ma znaczenie, ale jest dosyć ciepło.

Więcej widać na krótkim filmiku który dodałem na YT. https://youtu.be/1sytC_-9hIY I tak cały czas w kółko...

Z góry dziękuję za pomoc :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zgadza się też tak uważam diagnostyka pierwsze jak to mówią " bez komputera nie pod choć " .

Stawiam na kondensatory po objawach .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Odziwo dziś się włączył normalnie, podłączę pod komputer jak bede mieć czasu więcej i sie okaże co to jest, dzięki za pomoc ;)