Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. W dniu dzisiejszym podczas cofania na wyświetlaczu pokazało mi z lewej strony na tyle jak by była jakaś przeszkoda i oczywiście był też dźwięk taki sam co zawsze blisko przeszkody ale nic z tyłu nie było myślałem ze może są czujniki zabrudzone ale były czyste. Proszę o poradę co mogło się stać. Wszystkie inne czujniki działają normalnie tj pokazuje na wyświetlaczu jak dojeżdżam do przeszkody zmieniają się barwy a lewy dosłownie dwa paski świecą jak by była przeszkoda i cały czas jest piszczenie. Autko mam już od trzech lat i nic podobnego nie było. Co może być przyczyną. Z góry dziękuję za pomoc.
Opublikowano
Czujnik do wymiany. Normalne w tym modelu ze czujniki padają. W przeciagu 3 lat wymienilem ich z 4 szt. Ostatni rok na szczęście mam spokój z nimi ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Możesz kupić pod kolor co jest najlepszym rozwiązaniem lub rozłożyć i polakierowac.

Są dwa rodzaje czujników

1. M-pakiet + VFL

2. LCI

Odradzam tanich zamienników.

Zamień najpierw miejscami żeby wykluczyć pekniety kabel .

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!