Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) Tak sobie przeglądam to forum, czytam posty, porady itp. i nasuwa mi się pewnien wniosek. Na tym forum naprawdę można dowiedzieć się dużo przydatnych rzeczy, że o uzyskaniu pomocy już nie wspomnę :cool2: Jednocześnie chciałem zapytać czy nie byłoby dobrym pomysłem dodanie czegoś takiego jak dawanie plusów poszczególnym użytkownikom za pomoc. Na pewno jeszcze bardziej zmotywowałoby to użtkowników do niesienia pomocy pytającym chociaż i tak uważam, że jest wspaniale :cool2: A i forum zyskałoby na tym jeszcze badziej :) To jest tylko taka moja skromna propozycja :roll: Mam nadzieję, że napisałem ten temat w odpowiednim dziale bo w żadnym innym mi nie pasował :wink: Co o tym myślicie? :) Sorki jeżeli taki teamt już był albo jeżeli to kretyński pomysł :roll: :arrow: :lol:

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

Witam

A mi sie to nie podoba. Tzw karma (tak sie to nazywa na wielu forach) zawsze predzej czy pozniej prowadzi do sytuacji typu "czemu on ma wiecej pkt ode mnie"...

pzdr

maciejkiner

http://www.oneclick.pl/bmw/bmw_baner.jpg
Opublikowano
Tutajjestem moderatorem. Dyskutowalismy juz kiedys na ten temat i powiem Wam, ze tak naprawde to nie ma sensu.. Lepiej popracowac nad funkcjonalnością forum, jak "szybka odpowiedz", czyli caly czas otwarte okienko pod wszystkimi postami w temacie, w ktorym wpisujemy odpowiedz.

Ale też nasze forum (PurePC) jest znacznie bardziej ogólne od tego - jest mniej ludzi i bardzo podobnie myślących, a i zagadnienie węższe - u nas w tydzień by się wojna rozpętała pewnie :lol: . Ale z drugiej strony ludzie tu i tak są chętni do pomocy, więc chyba nie ma sensu jeszcze zachęcać - co gorsza doprowadzać do rywalizacji.

Dobre by było stworzenie FAQ - gdzie były by najczęstsze pytania, czy awarie - oczywiście podzielić FAQ tematycznie, żeby nie wszystko w jednym - ale stworzyć dla tego osobne subforum - bez możliwości postowania dla zwyłych użytkowników - tak, żeby ludzie bałaganu nie narobili.

Opublikowano
IMHO propozycja besensu. Przez te wszystkie dodatkowe bajery forum straci na przejzystosci. Zamiast koncentrowac sie na tresci uzytkownicy beda poswiecali uwage kolekcjonowaniu plusikow aby dostac "lizaka" :norty:
Opublikowano
OK, to była tylko taka moja skromna propozycja :wink: Też miałem trochę wątpliwości, ale chciałem poznać Wasze zdanie na ten temat. Mam nadzieję, że nie zostanę za to zbanowany :mrgreen: a jeżeli tak, to chociaż niech ktoś mi da znać kiedy mogę się tego spodziewać :norty: :wink: Sorki za zamieszanie :roll: :wink:
Opublikowano
Hmmm pomysł ciekawy, tylko trzeba będzie wprowadzić składkowe na lizaki :mrgreen: No i kolega robertbmw na dzień dobry będzie mógł sobie otworzyć hurtownie lizaków :cool2:
Opublikowano

Dobre by było stworzenie FAQ - gdzie były by najczęstsze pytania, czy awarie - oczywiście podzielić FAQ tematycznie, żeby nie wszystko w jednym - ale stworzyć dla tego osobne subforum - bez możliwości postowania dla zwyłych użytkowników - tak, żeby ludzie bałaganu nie narobili.

Podpisuję się pod tym postulatem obiema ręcyma ;) . Tematy typu "światła", "OBC w E34" mogły by się tam znaleźć. Niestety wyszukiwarka działa jak działa, a tego typu tematy przewijają się dość często.

$M$
Opublikowano
A za 10 plusików można by dostawać lizaka.

...ale forum nie jest o cukiernictwie ;) Może tak komplet panewek dla najbardziej pomocnego usera miesiąca/półrocza/roku? :dance:

Every weapon needs a master.