Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam napewno temat był poruszany mam problem z czytnikiem DVD nie wczytuje mapy ciągle siedzi ta sama płyta wcześniej ja wczytywalo nagle przestało mp3 czyta normalnie ale ok wymontowałem wszystko wyczyściłem laser wyczytało płyty z mapa raz i koniec na tym postanowiłem wyregolowac są koło lasera trzy podkówki niestety bez nic to nie dało mp3 czyta a płyty z mapa nie spróbowałem nagrać nowa płytę również nic. I mam do was pytanie jak mogę to naprawc czy wymiana lasera pomoże.? Nawet jeśli tak to czy przy nowym laserze są już wyregolowana podkowki czy znowu będę musiał siedzieć 5 godzin.?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówiłem nowy laser idzie z Chin w Polsce sporo sobie krzyczą a mi się udało kupić za 47zł z wysyłką jak by kto szukał lasera podaje model SF-HD8.

Po wymianie napisze jak się sprawuje.

Opublikowano

Laser zmieniony mapy wczytuje aż miło. :roll: laser był wyregolowana identyczne jak stary więc nic nie kręciłem.

Druga sprawa mam zdjęcia tylko jak wstawić przez telefon laptop mam chwilowo nie czynny. Mogę opisać co jak na nowym jest kropka cyny której trzeba się pozbyć.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Marzec moglbys te zdjecia jakos wstawic? I jakis opis? nie wiem jak sie zabrac za wymiane. I jeszcze wazna sprawa czy ten laser to taki sam jak w navi professional tzn. z dwoma napedami? musze laser wymienic w tym dolnym czyli dvd
Opublikowano
Zdjęcia mam na telefonie i naprawdę nie wiema jak je wstawić na forum mogę. Bardziej opisać mimo wszystko nowy laser z Chin za 42zl zł działa w Polsce chcą ponad w00zl jak mogę momudz może na E-Mail wysłać foto.
Opublikowano
Zamówiłem nowy laser idzie z Chin w Polsce sporo sobie krzyczą a mi się udało kupić za 47zł z wysyłką jak by kto szukał lasera podaje model SF-HD8.

Po wymianie napisze jak się sprawuje.

Ktory rocznik samochodu? Pytam bo w moim e61 2004r. W CCC siedzi SF-HD4 z czarnym plastikiem wokół soczewki a ten kosztuje ok 80 USD. Sa jeszcze SF-HD4 z białym plastikiem ale ten nie pasuje.

Calkiem mozliwe ze stosowano 2 rozne napedy. Obslugujace laser hd4 i hd8. Niestety nie wiem czy mozna je stosowac zamiennie.

Opublikowano
Interesowalby mnie opis dokladnie jak rozebrac obudowe napedu (jak wyciagnac calosc to juz mam opanowane) i o co chodzi z ta kropelka cyny, ktora trzeba usunac?