Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie odnosnie lamp black line/smoke, warto kupic nie oryginalne z allegro za 500zl, czy beda bledy i problemy? Ktos kupowal ? Sprawdzal ?
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano

Na pewno warto kupić BLACK LINE ori.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Na pewno warto kupić BLACK LINE ori.

Pzdr

cena cena cena, dlatego pyta o zamiennik

Opublikowano
Witam, mam pytanie odnosnie lamp black line/smoke, warto kupic nie oryginalne z allegro za 500zl, czy beda bledy i problemy? Ktos kupowal ? Sprawdzal ?

Ja za swoje do E91 pre lci dałem 600pln za oryginały oczywiście o i to była niezła cena. Lampy wymienisz 1:1 nic nie trzeba robić poza montażem i podłączeniem oczywiście... Generalnie lampki dają radę. O wiele ładniejsze od lanoslook...

Pozdrawiam!

Dodam że kupiłem używki i takie polecam ewentualnie nówki ale oryginały.

Opublikowano

Ja za swoje do E91 pre lci dałem 600pln za oryginały oczywiście o i to była niezła cena. Lampy wymienisz 1:1 nic nie trzeba robić poza montażem i podłączeniem oczywiście... Generalnie lampki dają radę. O wiele ładniejsze od lanoslook...

Pozdrawiam!

gdzie takie za tyle wyrwac?? :shock: chetnie odkupie :mrgreen:

Opublikowano

Pozdrawiam!

To właśnie Black Liny przypominają te lampy z LANOSA, ale i tak są o wiele ładniejsze od standardowych.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Kiedyś podjechałem na komis gdzie stała e91 na blackline i handlarz mówił, że za 400 zł możemy się zamienić więc jest jeszcze taka opcja :D
Opublikowano
Kiedyś podjechałem na komis gdzie stała e91 na blackline i handlarz mówił, że za 400 zł możemy się zamienić więc jest jeszcze taka opcja :D

musze poszukac w autach na sprzedaz ;)

Opublikowano
Nikt nie zamawial zamiennikow z allegro ?
Opublikowano
Nikt nie zamawial zamiennikow z allegro ?

Po co ci zamienniki z allegro jak mogę zamówić za 800 zeta nówki sztuki nie śmigane :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Ja napiszę tylko tyle, mój kolega też skąpił parę złotych więcej za ori, w końcu przekonałem go do lamp Black Line a jak już dla niego zamówiłem to nagle ubzdurało mu się że jednak te które zamówiłem sprzeda a kupi te tańsze i na dodatek z ledowymi światłami stop czy coś takiego, jak przyszły lampy ori Black Line ja mu podsunąłem pomysł by sobie zamontował jak to będzie wyglądać a jak mu się nie będą podobać to niech sprzeda i kupi tamte i uwierz mi jak zamontował to już ich nie zdjął i nie zamieni na jakieś Depo czy coś innego, także nie namawiam cie do niczego ale jak chcesz lampy zmienic to tylko ori Black Line.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Ze spasowaniem tych zamienników też różnie bywa,myślę że lepiej odżałować te trzy stówki i mieć pewniaka ori

Ja akurat kupiłem używki oczywiście ori i jestem zadowolony :D , także zastanów się kolego.

Opublikowano
Szkoda pakować 800zł za ori, myslalem ze wizualnie sa dentyczne i pasuja plug&play
Opublikowano

Tak,teoretycznie powinny pasować jak mówisz plug&play,ale jak wcześniej pisałem różnie z tym bywa chodzi tu o montaż jak i jakość produktu.

Pokrótce kupiłem te kierunki DEPO takie dymione i już przy montażu był klops bo okazało się że nie pasują idealnie i musiałem trochę rzezbić docinając plastiki.

Po pewnym czasie jeden kierunek paruje :duh: ot taka super jakość :mrgreen:

Ja nie mówię że w tym przypadku też tak będzie po prostu takim zamiennikom mówię niee :nienie:

Pozdrawiam

Opublikowano
Tak,teoretycznie powinny pasować jak mówisz plug&play,ale jak wcześniej pisałem różnie z tym bywa chodzi tu o montaż jak i jakość produktu.

Pokrótce kupiłem te kierunki DEPO takie dymione i już przy montażu był klops bo okazało się że nie pasują idealnie i musiałem trochę rzezbić docinając plastiki.

Po pewnym czasie jeden kierunek paruje :duh: ot taka super jakość :mrgreen:

Ja nie mówię że w tym przypadku też tak będzie po prostu takim zamiennikom mówię niee :nienie:

Pozdrawiam

Zgadzam się z kolegą :cool2: Ori to po prostu jakości i tyle na ten temat :P

Opublikowano
A ja uważam że te lampy zajeżdżają wiochą ,gdzieś się mi nie widzą inaczej te po lifcie, ale to jest moje zdanie :norty: