Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jadąc ostatnio na A2 w Rzeszy wkurzył mnie gostek z VOLKSSCHROTA jakiś TDI Touareg ,

godzina szczytu, 3 pasy i wszystkie zajęte, a on siedzi mi na zderzaku i mruga światłami żeby "polaczek" mu natychmiast zrobił miejsce,

normalnie to puszczam takich idiotów niech se jada, ale że za kierownica siedział jakiś pie...ony ciapaty z długą czarna brodą to nie ustąpiłem brudasowi :evil:

jak się trochę rozluźniło to pogoniłem moje 355 koniki, ale niestety przy +/- 220km/h włączyła się blokada :mad2:

no i ścierwo wprawdzie bardzo powoli ale z triumfującym wyrazem mordy :nana: coś tam krzycząc i wymachując łapskiem mnie wyprzedziło.

Czytałem gdzieś, że można Vmax szperę ściągnąć

Kto to robi? Koszt nie gra roli :8)

"...nie będzie arab pluł mi w twarz..."

Opublikowano
Blokada jest ustawiona do prędkości rzeczywistej pojazdu, wskazówka deko zaniża dlatego kolega widział 220 km/h a tak naprawdę miał 240-250 km/h.
Opublikowano
Blokada jest ustawiona do prędkości rzeczywistej pojazdu, wskazówka deko zaniża dlatego kolega widział 220 km/h a tak naprawdę miał 240-250 km/h.

Co za bzdury... Na "deko" to można w mięsnym kupować. Jeżeli już mówisz o przekłamaniu licznika to jest w drugą stronę i licznik pokazuje zawyżoną predkość w stosunku do rzeczywistości. Np. jeżeli miałeś 220 km/h na liczniku to tak naprawdę jechałeś ok. 210 km/h.

Aporpo blokady to czy X5 nie jest ze stanów? Tam mają blokadę seryjną, o ile się nie mylę właśnie na 210 km/h, czyli by się zgadzało z prękością licznikową jaką widziałeś.

"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
Każdy warsztat z hamownią zdejmie Ci kaganiec. A przy okazji zobaczysz co masz pod maską, i ile masz faktycznie jeszcze kucy. Są to silniki wolnossące można go trochę podkręcić zwiększając dawkę paliwa. Nie odczujesz aż tak tego, ale kaganiec zniknie.
Opublikowano

.....Aporpo blokady to czy X5 nie jest ze stanów? Tam mają blokadę seryjną, o ile się nie mylę właśnie na 210 km/h, czyli by się zgadzało z prękością licznikową jaką widziałeś.

ano jest ci on zza wielkiej wody :8)

znacie kogoś w okolicy Gliwic?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mieszkam w USA i wszystkie kodowania robi mi zdalnie czlowiek z tego forum. Jesli ktos jest zainteresowany, to moge podac namiary.

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1