Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Po chwili jazdy wyłącza sie prawy xenon, kod błedu cc id 121. Po zgaszeniu auta, chwile działa ale widać że świeci duzo słabiej niz lewy. Wina żarnika czy jakaś grubsza sprawa? I jakie polecacie żarniki, cena nie wiem 300zl komplet?
Opublikowano

Witam,

Polecam Bosma 6000K, ostatnio wkłądałem w E93, rewelacja.

Masz na All... sklep na Jagiellońskiej w Wawie.

Twój problem w rękach innych Forumowiczów.

Pozdrawiam

Opublikowano
również polecam Bosme 6000K, niema szans żeby kupić podróbke jak to ma sie w przypadku osram i philips, pozatym sa w dobrej cenie bo ok 130-150 zł
Opublikowano

Tak stawiałem między tym a osramem. U nas są d2s nie?

Zarniki tak czy siak chciałem wymienić ale czy to w tym lezy problem gasnącego xenonu?

Opublikowano
Można prosić zdjęcia jak to świeci w nocy? Będę wdzięczny bo zastanawiam się nad Osram CBI 6000K. Obawiam się tylko czy nie będzie za niebiesko i czy na mokrym coś widać...... Z góry dziękuję za fotki:>
Opublikowano
W cenie 300 zł za komplet to nie wiem czy znajdziesz coś godnego, ja zakupiłem kilka miesięcy temu Osram Xenarc Cool Blue Intense 5500K koszt 280 za sztuke, osobiście polecam
Opublikowano
W Wawie kupisz Bosma za ok.280,00 za 2 szt. + drobny gratis.
Opublikowano
tylko przygotuj się na ściąganie kół i odkręcanie plastikowych nadkoli żeby wyciągnąć żarówkę :)

No niestety wiem. Wymieniałem w zeszłym roku ringi. No nic, mam nadzieje ze to wina żarnika tylko.