Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
:D Witam znów zwracam się o pomoc bo już ręce opadają. Zrobiłem wszytko a auto dalej nie chodzi jak powinno... Co możne być przyczyna dławienia się samochodu przyspieszania schodkowego nie płynnego od 0 na jedynce do 3 tys 2,5tys, oraz opóźniona reakcja na puszczenie pedału gazu? Wydaje mi się ze na biegu jałowym wolno wkręca się na obroty i spada z nich z opóźnieniem na inpie brak błędów.. Wymieniona listwa wtryskowa benzynowa, odma, sprawdzane cewki i świece nowy przepływomierz ori. wydaje mi się ze możne się przepustnica jakoś blokuje jest tam jakiś czujnik? Był problem również z ustawieniem gazu cały czas zalewało pierwszy cylinder.. już nie wiem co to możne być..... Brak podciśnienia na czujniku ciśnienia paliwa na listwie wtryskowej ten wężyk idzie pod kolektor ale brak tam zasysania na nim... macie jakieś pomysły? e46 323i 98 rok gaz na lince.. Edytowane przez NaZawszeTrzy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dopisz 323i do tytułu, zacznij od czyszczenia przepustnicy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.