Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Wszystkich,

Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, czy trzeba kodować pilot, aby móc otwierać samochód przez comfort access? Dodam, że przy korzystaniu z jednego pilota działało mi otwieranie przez comfort access do momentu, gdy mi upadł pilot i teraz mogę tylko i wyłącznie z pilota otwierać samochód, ani zamykanie z pilota, ani comfort access mi nie działa. Natomiast korzystając z drugiego sprawnego pilota, nie działa mi również comfort access. Powodem może być jakaś przyczyna wewnętrzna, czy trzeba go zakodować? Dodam, że mam obydwa piloty mam na baterię. Rozumiem, że zarówno z jednego jak i z drugiego powinno mi działać komfortowe otwieranie, bez konieczności jakiegokolwiek kodowania? Prośba o pomoc :)

Edytowane przez lucek555
Opublikowano

Ani jedna ani druga strona mi nie działa. Kurde może to bezpiecznik jakiś...

Miałby ktoś rozpiskę? Który to bezpiecznik odpowiedzialny jest m.in. za komfortowe otwieranie? Zacząłbym może najpierw od wymiany bezpiecznika, tylko który to będzie... :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam , rozwiązałeś problem z confort? ja się przez przypadek dowiedziałem ze mam opcje confortu , ale od samego początku ta opcja mi nie działa . Jaka przyczyna ? auto powinno tez odpalać bez kluczyka?
Opublikowano
Dzisiaj kupiłem nową baterie i centralny ożył co najlepsze działa nawet z 50m co wcześniej tylko przy aucie działał.No ale keyless nie działa dalej , ani na dwóch klamkach ani odpalanie? co może być ? może poprzedni właściciel wykodował tą funkcje?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Polecam podpiąć się pod komputer z ista, wiele powinno się wyjaśnić.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.