Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem z autem wszystko działa sa kontrolki na zegarach po wciśnięciu pilota tylko nie odpala po naciśnieciu start/stop...

podłaczyłem pod komputer i mam takie błędy:

- 4A63- Elektroniczny układ antykradzieżowy - manipulacja oraz:

_42CE- Komunikacja BSD z alternatorem

Ktoś coś wie co moze Być przyczyną????

przeglądałem bezpieczniki odłączałem juz kilka razy aku i podładowałem go problem dalej występuje:(:(:(

proszę o pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Prawdopodobnie musisz zrobić synchronizację dde z ews ale na początek odepnij ibs

Drugi błąd może być spowodowany regulatorem

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano (edytowane)
odpinałem ibs i nic a tą synchronizację to komputerowo kazdy zrobi czy musi być serwisowy komp? i co moze być przyczyną ze to się stało... zaznaczam ze napięcie na aku miałem 11,4V i u mnie jest inny objaw bo rozrusznik nawet nie kręci... Edytowane przez Michał Kowalski
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To odepnij jeszcze baterie i rób synchronizację inpa, Carly for BMW też chyba się da.

Napięcie masz dosyć słabe i na wszelki wypadek nie podłączaj ibs-a

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

ale teraz podładowałem aku i mam 12,15V ja i tak tego sam nie zrobię musze znalezć kogoś z dobrym kompem i co sie zna na tym...

mam gościa który przerabia menu na polski np albo nowsze i pracował wcześniej w bmw to moze on cos bedzie o tym wiedział co opisałeś dzięki speed1211 :)