Skocz do zawartości

Dobór do e46 - felgi, opony, dystanse, odsadzenie ET

kuker84k

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

bardziej by pasowały do E90.
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.

http://img683.imageshack.us/img683/8472/bmwhotbirdblackmat.jpg

jak sądzicie te felgi bedą pasować do E46 (srebrny kolor)?? Bo zastanawiam sie nad nimi.

Będą pasować jeśli kupisz oryginalne. Oby tylko nie zaprowadziło Cię pod wrota sklepu z chińskimi felgami :P

Jakie by nie były pamiętaj, bierz 18", a nie 16" czy 17".

witam,

podłączam się do tematu. też mam zamiar kupić "nowe" felgi rozmiar 18-19... szukam od kilku dni noi znalazłem tylko nie wiem czy beda pasować felgi od E39 bo tam jest et20 :( a u nas w E46 et47. Czy można by było jakoś temu zaradzić czy to niebezpieczne przedsięwzięcie?? nie chce by w czasie jazdy koła mnie wyprzedały... ;p

szukam czegoś na wzór style 95, style 135... albo może ma ktoś z Was cos w tym stylu i rozmiarze na sprzedaż??

bede wdzieczny za odpowiedź i pomoc na powyższe pytanka...

pzdr

tylko nie wiem czy beda pasować felgi od E39 bo tam jest et20

Będą wystawać...

ale tylko wystawać? jak tak to nie problem :p ale czy wejda na pierścień itp czy trzeba bedzie cos modyfikować??

tylko nie wiem czy beda pasować felgi od E39 bo tam jest et20

Będą wystawać...

ale tylko wystawać? jak tak to nie problem :p ale czy wejda na pierścień itp czy trzeba bedzie cos modyfikować??

Nie problem że będą wystawać? Nie przeszkadza Ci że będzie ciąć błotniki, średnio wyglądać, pomijając kwestię legalności koła wystającego poza obrys :P Pierścień centrujący to akurat najmniejszy problem.

Kiedyś pomyłkowo założyłem pełnowymiarowy zapas od e39 do mojego e46, od razu było widać że jest nie stąd :mrgreen:

Będą wystawać...

Nie problem że będą wystawać? Nie przeszkadza Ci że będzie ciąć błotniki, średnio wyglądać, pomijając kwestię legalności koła wystającego poza obrys :P Pierścień centrujący to akurat najmniejszy problem.

Kiedyś pomyłkowo założyłem pełnowymiarowy zapas od e39 do mojego e46, od razu było widać że jest nie stąd :mrgreen:

Hmmm... nie zdawałem sobie sprawy ze az tak. miałem tez kiedys w golfie szersze lacze z rantem i tez wystawaly, ale dzieki "gwintowi" nie obcierały o nadkola. no chyba ze weszło 5 osob i były wyboje to wtedy lekko :/ a tak było ok. "mendy" ani razu nie zatrzymali mnie za koła. Pamietam ze mialem jeszcze dystanse 25mm z tylu i 15mm z przodu... dlatego tak pytam ile by mniej wiecej wystawały... bo bez sensu kupic jak nie da sie na nich jezdzic :/

ja mam czrne 18 styling 135 z oponami dwie nówki dwie do wymiany raczej. co do ceny to nie mam pojecia po ile to chodzi.

masz moze jakies zdjecia ich albo cos bym mogl obczaic w jakim stanie itp?? jesli tak to odezwij sie na prv i podam Ci email

Do E46 ani jedne ani drugie pasować nie będą..... aczkolwiek widziałem kiedyś wybryki natury z takimi kołami

czyli pozostało mi poszukać jakiś innych... zabieram sie do szukania pod konkretny model zeby nie bylo

mi osobiscie marzą sie takie lacze style95 http://allegro.pl/alufelgi-bmw-style-95-9j-et24-19-215-35-i2519463228.html 18tki wystarcza... problemem jest jednak cena za ten model... a moze jeszcze jakie macie pomysly co do felg. szukam takich by srodek byl wklesły i reszta odstawala... gdzie najlepiej szukac?? mog byc uzywane albo nowe... allegro obczailem juz chyba od podszewki...

Do E46 ani jedne ani drugie pasować nie będą..... aczkolwiek widziałem kiedyś wybryki natury z takimi kołami

właśnie mi odpisali goscie z tych linków i napisali... że felgi beda pasować do e46 !!! ja już zwariowałem... :/ nie wiem co mam myśleć