Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ost jechalem w trasie i stwierdziłem ze auto nie ma pelnej mocy. Po powrocie po 20 min odpalilem silnik i wszystko bylo ok. Obecnie mam wrazenie ze reakacja na pedal gazu jest opozniona. Moc wydaje sie byc jednak ok. Obroty nie faluja. Kolejnym dziwnym objawem jest gdy przy hamowaniu spalanie w okolicach 20km/h siega na kilka sekund 20 litrow! Po nacisinieciu gwaltowniej hamulca opada do 0. Wczesniej nigdy tak nie mialem. Czy to wina przeplywki,katalizatora, itp itd.? Z gory dziekuje za pomoc!! Brak bledow na kompie.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

ENJOY THE RIDE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ost jechalem w trasie i stwierdziłem ze auto nie ma pelnej mocy. Po powrocie po 20 min odpalilem silnik i wszystko bylo ok. Obecnie mam wrazenie ze reakacja na pedal gazu jest opozniona. Moc wydaje sie byc jednak ok. Obroty nie faluja. Kolejnym dziwnym objawem jest gdy przy hamowaniu spalanie w okolicach 20km/h siega na kilka sekund 20 litrow! Po nacisinieciu gwaltowniej hamulca opada do 0. Wczesniej nigdy tak nie mialem. Czy to wina przeplywki,katalizatora, itp itd.? Z gory dziekuje za pomoc!! Brak bledow na kompie.

Zawsze przy wysprzeglaniu/hamowaniu i zbliżaniu się do jalowych ekonomizer wskakuje na 20

Opublikowano

Luk serio?.. Dalbym sobie reke uciac ze było inaczej. I ze jak mialem jalowe obroty i auto sie toczylo prawie to było zero... Chyba mam juz schizy jakies...

ENJOY THE RIDE
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wszystko masz ok :) ja mam u siebie identycznie, także bez stresu.

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wszystko masz ok :) ja mam u siebie identycznie, także bez stresu.

Dokładnie.

Po zatrzymaniu spada na 0 dopiero

Opublikowano

Spox temat do zamkniecia. Jestem nadwrazliwy ost. Hehe :-D:-D

ENJOY THE RIDE
Opublikowano
dziala normalnie potwierdzam.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie