Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie słyszałem żeby było spolszczenie do CCC biznes ,biznes Pl miały chyba dopiero navi biznes CIC
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Nie słyszałem żeby było spolszczenie do CCC biznes ,biznes Pl miały chyba dopiero navi biznes CIC

Jestes pewny że to CCC? jest na pewno bo wgrywają za 500 pln ale może jest jakis soft na necie:)

Opublikowano

I tu się kolega myli. Jest możliwość spolszczenia także CCC business, jednak lektor pozostaje angielski, ale za to wszystkie napisy są po polsku.

Ściągnąć to z internetu to zapomnij :D

Opublikowano
I tu się kolega myli. Jest możliwość spolszczenia także CCC business, jednak lektor pozostaje angielski, ale za to wszystkie napisy są po polsku.

Ściągnąć to z internetu to zapomnij :D

Czyli o ile nawigacja jest do pobrania to softa nie da rady dostac?;/

Opublikowano
Chodzi mi o to że ludzie co oferuja spolszczenia systemów nie wstawiają tajnej wiedzy do ściągnięcia dla ogółu. Są oczywiście małe wyjątki mające na celu zapewnienie pewnym osobom obrót w interesie naprawy tych nawigacji, jak spolszczenie z cho.ikuj do ccc pro które niszczy system :shock: nie wierzysz to sprawdź komentarze pod takim spolszczeniem a także tu na forum. Nikt nie będzie oferował za darmo spolszczenia tym bardziej do BMW za które trzeba sporo zapłacić.
Opublikowano
Teraz to jestem zdziwiony, jak można chcieć spolszczenie do systemu który ma do opanowania max 50 zdań w obcym języku, z czego jest max 20 komend od nawigacji. Ludzie - np po angielskim w podstawowej szkole to opanujecie a nie rzeźba z polskim językiem i jeszcze trzeba zapłacić :mad2: za niepełne tłumaczenie.
Opublikowano
Teraz to jestem zdziwiony, jak można chcieć spolszczenie do systemu który ma do opanowania max 50 zdań w obcym języku, z czego jest max 20 komend od nawigacji. Ludzie - np po angielskim w podstawowej szkole to opanujecie a nie rzeźba z polskim językiem i jeszcze trzeba zapłacić :mad2: za niepełne tłumaczenie.

Ja rozumiem ale nie każdy użytkownik auta miał do czynienia z angielskim...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Generalnie co by nie mówić to mapy w navi CCC są lekko nie na czasie i poleganie na tej nawigacji jako sposobu na dotarcie do celu może się skończyć różnie. Spolszczenie tego systemu dla mnie straciło sens, praktycznie przestałem używać tej nawigacji do nawigacji. /do nawigacji używam telefonu, IMHO na chwile obecną nie ma lepszych map niż te z googla/ Inna sprawa, że szybciej odnajduje się w angielskiej wersji CCC niż w naszym tłumaczeniu.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

No to kolego rozpakuj softa i przetłumacz :) potem go spakuj, przetestuj i udostępnij kolegom z forum za free.