Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, po roku...

Chciałem zapytać bo pojawił sie kolejny problem , w zasadzie kilka :

1. to bład DSC zasilanie prawy tyl koło, zmieniałem juz czujniki ze sobą stronami, czyściłem pierścień i wtyczki, jak taka czynnośc wykonam to po 2-3 dniach znowu wraca ten sam błąd i zawsze prawy tył zasilanie , macie propozycje jak znalezc usterkę? czy wadliwa bedzie pompa ABS??

6fdf832f277f6119gen.jpg

2. Kolejne dziwne zachowanie to auto szarpie dławi sie na 1 i 2 biegu, tylko to szarpanie nie występuje cały czas tylko od czasu do czasu,

np wczoraj rano szarpało dłwiło sie że nieszło jeździć, natomiast wieczorem normalna praca, sprawdzałem na kompie nie ma tam żadnych jakiś błedów oprócz 29DD ale on wystepuje jak sie DSC zapali ten prawy tył.

Sprawdzałem też sondy czy wszystko jest ok ,ale zauwazyłem że na jednej sondzie wartości sie nie zmieniaja, czy może być to przyczyną?

wrzuciłem też zdjecia odnośnie cylindrów, ale tego nie rozumiem wcale już czy te wartości są poprawne?

a2a6f5ec8a593210.jpg

eacce57407fc5d1d.jpg

c500d99543d7c402.jpg

7a407b580869736a.jpg