Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam . ktoś cos wie o tym aucie bądź słyszał ? po rozmowie tel auto miało wymieniany zderzak , maska , błotnik , lampa prawa (uszkodzony prawy przód) link ogłoszenia z góry dziękuje za każdą wskazówkę
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dopisz vin do tytułu. Opis dramatyczny..M-pakiet zewnętrzny - gdzie? M-pakiet wewnętrzny - gdzie? Spalanie to już kładzie na łopatki, max 6.8l w Warszawie? Chyba na 50km :duh:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Już ilozacją mógł owinąć, byłoby przytulniej :wink: pies to zeżarł kierę m-pakietową a tą wydalił :twisted:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
nie dostałem vinu , auto podobno jakiś czas stoi podobno jeździ innym ... i nie pamiętał za wiele co do stanu . check sie pali rzekomo egr zaślepiony jest i trzeba zniwelować go komputerowo to zgaśnie . Roszad nie wiadomo ale podobno nie słychać łańcucha , wykres podobno gdzies JEST :) gdzie auto bylo strojone nie wiadomo , auto zakupione s sierpniu roku zeszłego do tego czasu ma przegląd i oc , odnośnie spalania to jak czytałem tutaj to w mieście trzeba przyjąć 10 l min jak oczywiscie taka moc auto posiada
Opublikowano
Dopisz vin do tytułu. Opis dramatyczny..M-pakiet zewnętrzny - gdzie? M-pakiet wewnętrzny - gdzie? Spalanie to już kładzie na łopatki, max 6.8l w Warszawie? Chyba na 50km :duh:

może drugie 50 km jedzie na lawecie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
auto miało wymieniany zderzak , maska , błotnik , lampa prawa (uszkodzony prawy przód)

To chyba przyczyna tego braku.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
nikt tego auta nie kojarzy nie widział ??? nie zna jego jakiejś przeszłości ?? plotki czy coś? 20 tys za ten rok i rzekomy stan opisu to chyba cena niska
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po czym mamy go znać? W galerii forum go nie ma..vinu brak, dziwne, że ten temat ma już tyle postów, chyba admin jeszcze jest na majówce :8) daleko masz? Jedz i oceniaj czy to tak dobra cena, mnie osobiście opis odstrasza i wydaje mi się, że ciężko rozmawia się z właścicielem, ale może pozory mylą :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.